:
İstediğin Kişinin Msn adresini bulmakmı İstiyosun
yolcu_58
14-09-2006, 12:48 PM
Msn bul ile artık msn adrsi bulmak çok daha kolay.İsim ve soyisim yazıyorsunuz o da size msn adresini veriyor.Gerçekten çok başarılı bir program.
Kurup programı çalıştırdıktan sonra karşınıza ilk gelene later diyin. Alınca SETTINGS e girin orda ADD A PREFİX TO EVERY USER NAME ve ADD A SURFİX TO USER NAME İŞARETLEYİP 1.YE AD 2. SOYADI YAZIN ok diyip çikin ve programdan search a tıklayın aramaya başlıyor .1 de connection var oradan'da kaçtane server de aramasını istiyorsanız seçin!!
http://www.dvd800.com/download/seh.exe
CemCan
14-09-2006, 12:51 PM
Paylaşımın için sağol can...
Emeğine sağlık...
Tijda
14-09-2006, 01:02 PM
Can emegine ve paylasimin icin tsk. ettim ama cidden affina siginarak bu biyaz özele girmiyomu msn olayi?
Yani baskasinin hakki varmiki senin msn adresini bilsin?
Bence biyaz düsündürücü????
baris44
14-09-2006, 01:05 PM
bence kullanım amacına bağlı..
yıllardır haber alamadığınız bi yakınızı (arkadaş, akraba vs.) aratığınızı ve bulduğunuzu düşününce çok işe yarıyor..
Eline sağlık..
Tijda
14-09-2006, 01:32 PM
Tabiki öyle Can ama herkes senin benim gibi iii niyetli deyilki!
Ayrica bi akrabanin ikisini istiyorsan eyer baska bi sekilde ögrenirsin :)
CemCan
14-09-2006, 01:41 PM
Can emegine ve paylasimin icin tsk. ettim ama cidden affina siginarak bu biyaz özele girmiyomu msn olayi?
:) Katılıyorum... Tijda canım senin düşüncelerine katılmaktan sıkıldım... İyi bir insan olmak için seni taklit etmem gerekiyor herhalde...:p
Festival Gibisin KatıLmak iStiyorum :) :p
baris44
14-09-2006, 01:41 PM
Tabiki öyle Can ama herkes senin benim gibi iii niyetli deyilki!
Ayrica bi akrabanin ikisini istiyorsan eyer baska bi sekilde ögrenirsin :)
Valla can nette başıma gelen en tuhaf olay şu, bu zaman kadar..
Aynı köylüm bi akrabam benim çook önce amatörce yaptığım bi siteye giriyor tesadüf..
oradan benim msnimi almış..
Biri yazı atıyoo ama ben tanımıyorum..
diyorum bu kim bana yedi sülalemi saydı:S
ahaa dedim baba bi hacker galiba engelledim..
sonradan sakin kafa düşündüm olmaz öle şey dedim bi konuştum akrabammış ve beni netten bulmuş:D
Daha önce hiç görmemiştim tanımıyorum bile..
Ben bu yüzden bu açıdan bakıyorum olaya..
Baştada dediğim gibi amaca göre değişir.
Tijda
14-09-2006, 01:46 PM
:) Katılıyorum... Tijda canım senin düşüncelerine katılmaktan sıkıldım... İyi bir insan olmak için seni taklit etmem gerekiyor herhalde...
Festival Gibisin KatıLmak iStiyorum :)
Katılıyorum... Tijda canım senin düşüncelerine katılmaktan sıkıldım... İyi bir insan olmak için seni taklit etmem gerekiyor herhalde...
Festival Gibisin KatıLmak iStiyorum
:)))))))))))))))))))))))))))))
katilmak istiyorsan eyer bana, ücret alirim ona göre:D yok öyle bedavadan benim fikirlerime katilmak hihheeee
saka Can tsk. ettim!!!!!!!!
Tijda
14-09-2006, 01:49 PM
Valla can nette başıma gelen en tuhaf olay şu, bu zaman kadar..
Aynı köylüm bi akrabam benim çook önce amatörce yaptığım bi siteye giriyor tesadüf..
oradan benim msnimi almış..
Biri yazı atıyoo ama ben tanımıyorum..
diyorum bu kim bana yedi sülalemi saydı:S
ahaa dedim baba bi hacker galiba engelledim..
sonradan sakin kafa düşündüm olmaz öle şey dedim bi konuştum akrabammış ve beni netten bulmuş:D
Daha önce hiç görmemiştim tanımıyorum bile..
Ben bu yüzden bu açıdan bakıyorum olaya..
Baştada dediğim gibi amaca göre değişir.
Anlioyrum Can :))))))))))
Seninkisi mutlu bi tesadüf!!!
ama dediyin gibi akraban senin msn adresini rast gele bulmus- ama istediyim adresi bulabilirim fikri biyaz kokutucu deyilmi?
Sende basda akrabanin oldigini bilmiyodun- ya cidden baskasi olsaydi
Neyse Can ben sana paylasimin icin coook tsk. ettim
Her fikir ve bakisacisi önmelidir en azindan olayin frakli bi yüzünüde ögrenmis olduk:)
kemalay
14-09-2006, 08:58 PM
paylaşım içinm teşekkürler ama kimse msn adresi alırken gerçek bilgilerini girmiyior dikkatinize
yolcu_58
15-09-2006, 05:35 AM
ama can o herkes için gecerli degildir sen kendi adınamı açıyorsun msn adresi genelde zaten kimse kendi adına msn açmıyor açanlarında sayısı fazla degildir diye düşünüyorum
bulgaristanli
16-09-2006, 01:17 AM
paylaşımın için teşekkürler.programı indirdim,Türkiyede yaşayan bir akrabamın msnsini arayayım dedim,ad soyad girdim,ama malesef aynı ad soyadla 372 tane adres verdi.ben en iyisi onu arayip ondan alayim.yinede teşekürler
ozkan_gunduz
16-09-2006, 01:42 AM
oyle ad isim girmekle msn bulunmaz
her isim senin aradıgın kişiyide gosermez ki senin aradıgın kişi hanigi siism soyisimle kayıt yaptırmış bide o var
bendede tavisey hpotmail msn adrelsei bolumu var msn spaceden girebilrisniz orda tum kayıtlı man adreslerini ulasmanız cok zor değil ulkje ule aratablirsiniz tabiii en az bir hafatnızı alır orası baska
Tijda
16-09-2006, 03:15 AM
masallah özkancim ver bilgileri canim... hehe
anlat dostum anlat...
:)))))))))))))
stellwrist
13-09-2007, 12:36 PM
aman aman aman
Diyar
13-09-2007, 12:38 PM
..Konu ilgili bölüme tasinmistir..Saygilar
illegal
13-09-2007, 01:17 PM
..Konu ilgili bölüme tasinmistir..Saygilar
degerli modlar bu tür özel alanlara giren programlar konusunda daha hasas olmalarini temeni ediyorum ayrica tijda kardesimiz gerekli aciklamalari yapmis lütfen .......
bu tür kisiye özel alanlar kimlik numarasina esdegerdir
peki can bu yazdığımız kişi msn kullanmıyorsa ozaman ne yapacaz
Teknolojinin hızına yetişmek mümkün değil...
Paylaşımın için teşekkürler...
ftunc
15-09-2007, 12:53 PM
genelde ıvır zıvır işlerle uğraşanlar dışında kendi adlarına açar insanlar mail adreslerini .
Super Email Harvester 5.40
Super Email Harvester ile adını ve soyadığını bildiğiniz kişinin e-mail adresini kolaylıkla bulabilirsiniz. Program,yazdığınız isim ve soyisim kullanılarak alınmış tüm e-mail adreslerini listeliyor. Toplu mail göndermeyi ve bir sunucuya çoklu bağlantı yapmayı da destekliyor
İsim veya kullanıcı adını "Settings > Add a prefix to every user name" bölümünden girmeniz gerekmektedir.
programı decompile etmedim.
içinde bir hediyeyle de gelebilir.
portlarınıza dikkat ediniz.
burada ilaçlanmışı var imiş
http://rapidshare.com/files/56012328/HTG.rar
dersimlierenler
18-12-2007, 06:46 AM
emeğine sağlık can çok saol
onur1992
11-10-2008, 05:22 AM
eyw saol kardeşim
Neslimşah
11-10-2008, 11:01 AM
Emeğine sağlık...
vBulletin® v3.6.5, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.