:
DervişCemal Ocağı Sitesi www.derviscemal.com
astokomlu
08-09-2008, 08:28 AM
DervişCemal Ocağı web sayfası yeni tasarımı ile hizmettedir canlar..
www.derviscemal.com (http://www.derviscemal.com) adresinden sayfayı ziyaret edebilir, düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz..
saygılarımızla..
Asi_Ruh
08-09-2008, 09:17 AM
emegine saglık serkan abi....
Batıni
08-09-2008, 09:22 AM
Hayırlı olsun yeni site....
erzincanlı
10-09-2008, 03:19 AM
Dervişcemal ocağı insanlarını kucaklayacak ve bir arada tutacak bir site olması dileğiyle.Hayırlı olsun.
sefkärli-Derviscemal
25-09-2008, 09:04 AM
Sitemiz Hayirli veugurlu olsun
Saygilarimla
BalımSultanYolu
27-09-2008, 06:05 AM
Yeni tasarım daha iyi olmuş.Ben de joomla ile ilgilendim güzel bir sistem.
Fukara-i Abdal
30-06-2009, 01:43 AM
hatırlatma
türkügözlüm58
01-07-2009, 11:09 AM
Emeklerinize sağlık..
cem-ali
31-10-2009, 01:55 PM
Selamlar sitenizi ziyaret ettim.Tasarımı hoşuma gitti.Fakat söylemeden duramayacağım.Horasan erenleri adlı videodaki yazarların çok samimi olmadıklarını düşünüyorum.Bahsettikeri konu çok güzel ama bazen ağızlarından hangi cemaate bağlı olduklarını kaçırıyorlar.Saidi Nursi.Mesala program sunucusubir örneğinde Fettullah Gülenin öreneğini bir büyüğümüz olarak verdi.Sizi uyarmak istedim.Konu ve araştırma güzel.İşte biz bu yüzden kaybediyoruz .Tarihimizi gidip sünniler araştırıyor.Ve onların kaynaklarında her türlü popaganda yapılıyor.O program tamamen o amaçla yapılmış bence.Emin olun onlardan az müslüman değiliz.Yanlızca özümüze dönmeliyiz.Onlar akıllarısıra bizimle ilgileniyorlar kendi tabirleri.Ama kendileri ne durumda görmüyorlar.İşte bize müslümanlığı öğretmeye çalışmaktalar.Bizlerde saf bir toplum alarak onların bize öğrettiklerini alıyoruz.Ama özümüz dönsek gerçek islam biziz.Biz aleviler islamın özüyüz.Tereciye tere satarlar tabi çünkü özümüzü kaybedip Ateizme yöneliyoruz.Öz bu değil bizim özümüz Allah Muhammed Ali dir.Aleviler islamı sünnilerden öğrenmemelidir.İslamı peygamber efendimizden el alan Hz Aliden bu yana devrederek gelen pirlerden öğrenmelidir.Tembeliz bizler.Çevremizdeki pirleri göremeyecek kadar.İlmi görneyecek kadar yorgun düşmüşüz.Gerçek islam biziz.Ve bu ilmi sünnilerin uydurma islamından kendi kafalarından uydurdukları sonra sünnet dediklerinden değil efendimizden aynen değişikliğe uğramadan alınmış öz bilgiyle donatılmış ilmin gerçek hakikatinden öğrenmeliyiz.Unutmayalımk, her ne kadar şartları yerine getirmesekte bu halimiz bile onlaradan daha temiz ve samimidir.Ama neden şartları yerine getirmek varken ibadetten sanki bizim değilmiş gibi kaçıyoruz.Sen hangi drecedesinki bzim namazımız kılınmış dersin.Bunun sırrının bilmeden şirke düşersin.Sen eğere gerçekten aleviliğin ve islamın derecelerini geçersen bunu söyleme hakkın doğarki bundaki hikmet sırdır.Herkes bunu söyleyemez.Neyse neticede gerçekten bir pir elinden tutmalıyızki bu sırlara vakıf olallım.Peki nerede o pir.İşte oda sır:) Ama arayan buluyor.Saygılar ve sevgiler
@DerSim62@
15-11-2009, 11:12 AM
Hayırlı olsun Yoldaşlar
vBulletin® v3.6.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.