PDA

: YOL TV Mantarlı Köyü'n de !!

astokomlu
23-05-2008, 12:32 PM
Köyümüzün Tanıtımı İçin 30-31 Mayıs 2008 Tarihlerinde (2 Gün) YOL Tv Sılaya Doğru Programı Köyümüzde Çekim Yapacaktır.30 Ve 31 Mayıs 2008 Tarihlerindeki Çekimlere Katılmak İsteye,n Yurtiçinde Ve Yurtdışında Bulunan Tüm Köylülerimiz Bu Çekime Katılabilirler.Köyümüzdeki Bu Çekimlerden Sonra İstanbul!da Bulunan Derneğimizde De YOL Tv Çekim Yapacaktır.Köyümüzde Ve Derneğimizdeki Çekimlerin YOL Tv'de Yayın Tarihi Daha Sonra Sitemizde Duyurulacaktır.

Saygılarımızla

Yönetim Kurulu

Ebru
23-05-2008, 01:14 PM
Köyümüzün Tanıtımı İçin 30-31 Mayıs 2008 Tarihlerinde (2 Gün) Su Tv Sılaya Doğru Programı Köyümüzde Çekim Yapacaktır.30 Ve 31 Mayıs 2008 Tarihlerindeki Çekimlere Katılmak İsteye,n Yurtiçinde Ve Yurtdışında Bulunan Tüm Köylülerimiz Bu Çekime Katılabilirler.Köyümüzdeki Bu Çekimlerden Sonra İstanbul!da Bulunan Derneğimizde De Su Tv Çekim Yapacaktır.Köyümüzde Ve Derneğimizdeki Çekimlerin Su Tv'de Yayın Tarihi Daha Sonra Sitemizde Duyurulacaktır.

Saygılarımızla

Yönetim Kurulu

Ali başkanı yürekten kutluyorum ve sonsuz saygılarımı iletiyorum. Güzel çalışmalara önderlik ediyor.
Köylermiz de böyle etkinliklerin olması, kendimizi tanıtmamız çok güzel bir durum.
Bence imkanı olan herkes katılmalı Mantaradaki program çekimine. Belki ordan Astokom'a gındırlanırlar:D

messibjk34
23-05-2008, 10:30 PM
Ne Zaman Kötüre'de Gelecek televizyonlar ya:) Bende İzlemek İstiyorum Tv'den Köyümü

incitanem
25-05-2008, 10:56 PM
akp nin mi daha neler gelecek başımıza :(
köyümüze çekim için geleceklerine çok sevindim ali başkan (namı diğer kuzenim ) sen bitanesin

Asi_Ruh
26-05-2008, 09:42 AM
Ali başkanı yürekten kutluyorum ve sonsuz saygılarımı iletiyorum. Güzel çalışmalara önderlik ediyor.
Köylermiz de böyle etkinliklerin olması, kendimizi tanıtmamız çok güzel bir durum.
Bence imkanı olan herkes katılmalı Mantaradaki program çekimine. Belki ordan Astokom'a gındırlanırlar:D

ebrum cekim sonrası hepmiz gındırlanıyoz Astokoma cay içmeye demi sevgili Adminim :D

Derviscemal
26-05-2008, 09:50 AM
Ne Zaman Kötüre'de Gelecek televizyonlar ya:) Bende İzlemek İstiyorum Tv'den Köyümü

Bra sen kötürlümüydün yaw.. ala allah.. :D

astokomlu
26-05-2008, 10:01 AM
ebrum cekim sonrası hepmiz gındırlanıyoz Astokoma cay içmeye demi sevgili Adminim :D

yavv tabi ne demek.. başım gözüm üstüne :)

Ebru
26-05-2008, 01:27 PM

Astokoma gittim ama bir türlü Mantara'dan gındırlanamadım:D İçimde kalmıştı sahi:D

Ali başkan bizi Mantara'ya götür:D :D
Ordan da Astokoma çay içmek için gındırlanırız artık:D :D

astokomlu
27-05-2008, 01:49 AM
değerli dostlar ayrıca bu programlar İstanbul Hasgül Dijital Fotoğrafçılık'ın katkıları ile gerçekleştirilecektir..

incitanem
27-05-2008, 03:14 AM
değerli dostlar ayrıca bu programlar İstanbul Hasgül Dijital Fotoğrafçılık'ın katkıları ile gerçekleştirilecektir..

bravo hasgül fotoğrafçılığa

messibjk34
27-05-2008, 05:14 AM
Bra sen kötürlümüydün yaw.. ala allah.. :D

Evet Sevgili Admin Kötürlüyüz Evelallah

Derviscemal
27-05-2008, 05:17 AM
Evet Sevgili Admin Kötürlüyüz Evelallah

geçen sene gitmiştim kötüre bende...

messibjk34
27-05-2008, 05:27 AM
geçen sene gitmiştim kötüre bende...

Okey Abi Güzel Olmuş Yakın Zaten Birbirine Köyler:)

Asi_Ruh
27-05-2008, 09:33 AM

İstanbul Hasgül Dijital Fotoğrafçılıga sonsuz teşekkürler.

sucualili
27-05-2008, 09:46 AM
köylerimizin tanıtımı için güzel bir aktivite gerçekten..
buradan Hasgül fotoğrahçılık ve Ali Başkan' a teşekkürler...

acaba astokomuna doğru gındırlanananlarıda çekmişmidir tv izleyek hele :)

astokomlu
29-05-2008, 08:25 AM
köylerimizin tanıtımı için güzel bir aktivite gerçekten..
buradan Hasgül fotoğrahçılık ve Ali Başkan' a teşekkürler...

acaba astokomuna doğru gındırlanananlarıda çekmişmidir tv izleyek hele :)

bakacaz :D gındırlananlar arsında bende olabilirim :D el sallarım size hehe

eylem24_1903
29-05-2008, 09:15 AM
Köyümüz su tv'yi de konuk ediyo...
AmcAmı(yAni köy bAşkAnını) çAlışmAlArındAn dolAyı tebrik ediyorum.Bilmeyenler vArsA eğer bende bi mAntArAlıyım hemde en hAsındAn...:) :p :D

astokom
30-05-2008, 10:41 AM
mantarayı çekeceğine astokoma gitse ya

_Lamekan_
30-05-2008, 02:04 PM
yaw hiç değilse yol üstünde geçerken YUKARI AVŞENİ de bi çekseler iyi olur :) gerçi geçen sene cemtv ye çıkmıştık ama tekrar çıkmaktan zarar gelmez :)))

Asi_Ruh
31-05-2008, 04:02 AM
mantarayı çekeceğine astokoma gitse ya

vayyy :D
demek ole huseyin abi :)

astokomlu
31-05-2008, 10:11 PM
Köyümüzün Tanıtımı İçin 30-31 Mayıs 2008 Tarihlerinde (2 Gün) YOL Tv Sılaya Doğru Programı Köyümüzde Çekim Yapacaktır.30 Ve 31 Mayıs 2008 Tarihlerindeki Çekimlere Katılmak İsteye,n Yurtiçinde Ve Yurtdışında Bulunan Tüm Köylülerimiz Bu Çekime Katılabilirler.Köyümüzdeki Bu Çekimlerden Sonra İstanbul!da Bulunan Derneğimizde De YOL Tv Çekim Yapacaktır.Köyümüzde Ve Derneğimizdeki Çekimlerin YOL Tv'de Yayın Tarihi Daha Sonra Sitemizde Duyurulacaktır.

Saygılarımızla

Yönetim Kurulu

değerli dostlar 30-31 Mayıs tarihlerinde "" Sılaya Doğru "" programı ekibi Mantarlı Köyünde çekimler yaptı..

program muhtemelen Haziran'ın ikinci yarısında yayınlanacaktır.. Porgram bundan böyle YOL TV'de ekrana gelecektir..

programın yayınlanma tarihi kesinleştirkten sonra www.mantarlikoyu.org , www.astokom.org ve www.alevileriz.biz sitelerinden canlara duyurulacaktır..

Asi_Ruh
01-06-2008, 08:07 AM
değerli dostlar 30-31 Mayıs tarihlerinde "" Sılaya Doğru "" programı ekibi Mantarlı Köyünde çekimler yaptı..

program muhtemelen Haziran'ın ikinci yarısında yayınlanacaktır.. Porgram bundan böyle YOL TV'de ekrana gelecektir..

programın yayınlanma tarihi kesinleştirkten sonra www.mantarlikoyu.org (http://www.mantarlikoyu.org) , www.astokom.org (http://www.astokom.org) ve www.alevileriz.biz (http://www.alevileriz.biz) sitelerinden canlara duyurulacaktır..

sagolasın Adminim :)