PDA

: AB'den Para Alan Alevi Lideri

Yunus Emre
07-10-2006, 12:05 PM
Gelin Dostlar Bir Olalım, AB'den Karşılıksız 71.263 Avro Alalım!

Türkiye söz konusu olduğunda mangalda kül bırakmayan ve sapına kadar laik, demokrat, ulusalcı, devrimci, sosyalist görünenler birde bakıyorsunuz Avrupa Birliği muslukları Türkiye'den önce bu kesimlere açılmış.

Acaba neyin karşılığı olsa gerek???

Parayı alan düdüğü öttürüyor!

AB'de den para almakta bir sakınca görmeyen bu büyük Alevi liderlerin Aleviliğe ilişkin söylevleri ortada;
http://www.aleviyolu.net/uploaded_images/kazim-770745.jpg

-Alevilik İslam dışıdır.
-Aleviler azınlıktır.
-Alevilik Anadoluya özgün ayrı bir inançtır.

Türkiye'de şu anda AB fonları alan Sivil Toplum Kuruluşlarına yönelik getirilen eleştiri, onların bu fonları yerinde kullanıp kullanmadıklarından ziyade fonları alan STK? ların düşünsel olarak AB karşıtı veya ulusalcı bir kimliğe sahip olmalarıdır. Bu durumdaki ulusalcı kimlikleriyle tanınan sivil toplum kuruluşları, AB? den aldıkları maddi desteği, "mecburiyete" bağlıyor ve kişisel düşüncelerinin bu işe karıştırılmasını istemiyor. Örneğin dernek olarak siyasi görüşlerinin küreselleşme ve AB karşıtı olduğunu söyleyen Pir Sultan Abdal Kültür Derneği Başkanı Kazım Genç, "zorunlu olarak" AB? den para aldıklarını söylüyor. Türkiye? de alevi örgütlerin hiçbirisine devletin ve belediyelerin maddi destek sağlamadığını söyleyip, AB? nin projenin içeriğine karışmadığını ve projeye maddi destek verirken siyasi düşüncelerinin etkilenmediğini dile getiriyor. 35 Buna karşıt olan yani AB Birliği? ni bir fon kayanğı olarak görmeyenler ise kendi finansmanlarının kendilerine yeteceği görüşündedir.

PSAKD,Pir Sultan Abdal Kültür Derneği
- Projenin Adı: Gelin Dostlar Bir Olalım (Let?s Get Together).
- Tarih: 05.07.2004
- AB?den Aldığı Para: 71.263 Avro

kaynak.
http://www.aleviyolu.net/

astokomlu
07-10-2006, 12:09 PM
sayın yunus emre aynı konuyu sabahda eklediniz.. sizden kanıt istendi.. göstermeyince konu kaldırıldı.. eğer kanıtınız varsa ortaya koyunu.. yoksa lütfen kim olursa olsun karalamalara alet olmayalım..

Yunus Emre
07-10-2006, 12:10 PM
sayın yunus emre aynı konuyu sabahda eklediniz.. sizden kanıt istendi.. göstermeyince konu kaldırıldı.. eğer kanıtınız varsa ortaya koyunu.. yoksa lütfen kim olursa olsun karalamalara alet olmayalım..

neyin kanıtını istiyon herşey ortada deyilmi bu haber ta gecen sene gündeme gelmedimi neyin peşindesin daha?

astokomlu
07-10-2006, 12:13 PM
neyin kanıtını istiyon herşey ortada deyilmi bu haber ta gecen sene gündeme gelmedimi neyin peşindesin daha?

hitaplarına dikkat et.. neyin peşinde olabilirim.. bu paranın geçen sene alındığını biliyorsan o zaman hangi amaçla alındığını, nerelere kullanıldığını, ne kadarının kullanıldığının, kullanılmayan kısmının ne yapıldığını da biliyorsundur..

bunlarıda açıklada bizde bakalım neler dönüyor.. sonra kalkıp neyin peşindesin gibi uslupsuz konuşmalar sarfetme..

Yunus Emre
07-10-2006, 12:18 PM
hitaplarına dikkat et.. neyin peşinde olabilirim.. bu paranın geçen sene alındığını biliyorsan o zaman hangi amaçla alındığını, nerelere kullanıldığını, ne kadarının kullanıldığının, kullanılmayan kısmının ne yapıldığını da biliyorsundur..

bunlarıda açıklada bizde bakalım neler dönüyor.. sonra kalkıp neyin peşindesin gibi uslupsuz konuşmalar sarfetme..

Arkadaş Bu haber aslı olmasa ben buraya koymam!Madem öyle duyarlısın İzzettin doğan ile ilgili acılan o kadar konu oldu!coğu konuda İzzetin doğana iftiralar oldu ve yalan yanlış iddalar olmasına rahmen o kunuyu silmedinde bu konuyumu siliyon!Kaldıkı ben Haberin altına kaynak Haber sitesini koydum O haber sitesi Aleviyol.com bünyesinde kuralan bi site,yani en büyük alevi haber sitesi.yani bundan emin ol ben aslı olmayan konuları foruma getiripde polimik yaratmam ok.

astokomlu
07-10-2006, 12:22 PM
Arkadaş Bu haber aslı olmasa ben buraya koymam!Madem öyle duyarlısın İzzettin doğan ile ilgili acılan o kadar konu oldu!coğu konuda İzzetin doğana iftiralar oldu ve yalan yanlış iddalar olmasına rahmen o kunuyu silmedinde bu konuyumu siliyon!Kaldıkı ben Haberin altına kaynak Haber sitesini koydum O haber sitesi Aleviyol.com bünyesinde kuralan bi site,yani en büyük alevi haber sitesi.yani bundan emin ol ben aslı olmayan konuları foruma getiripde polimik yaratmam ok.

İzzet Dedeye yapılan karalamalar için gerekli açıklamlar yapıldı.. gerekli açıklamanın Cem Vakfından yapılacağı belirtildi.. nasıl bişe yapılmamış.. bende sana diyorum ki eğer öyleyse geçen sene olan bir olaysa ihanet durumu varsa bu paranın gayri resmi işlerde kullanılmış olması gerekiyor.. varsa böyle bişe hep beraber tükürelim suratına.. ama AB'den bir çok kurum çeşitli nedenlerle para alıyor.. bunların nerelerde kullanıldığı bellidir.. ben sana paranın ne olduğunu soruyorum.. aslı varsa bunlar bellidir..

Yunus Emre
07-10-2006, 12:28 PM
astakomlu bu adamın Aleviliği islam dışı göstermesi,alevileri azınlık sayması neyin ifadesi!?Neden önce bu şeyleri savunmuyorduda bir para aldıktan sonra bunları her programda dile getirmeye başladı biraz çelişkili deyilmi,İnanc oyuncak deyildir herkes kafasına göre aleviliğin felsefesine zıt olan ALEVİLİK İSLAM dışı diyemez,ve beni Hiç kimse Kendi Vatanımda Azınlık Yapamaz!

astokomlu
07-10-2006, 12:33 PM
astakomlu bu adamın Aleviliği islam dışı göstermesi,alevileri azınlık sayması neyin ifadesi!?Neden önce bu şeyleri savunmuyorduda bir para aldıktan sonra bunları her programda dile getirmeye başladı biraz çelişkili deyilmi,İnanc oyuncak deyildir herkes kafasına göre aleviliğin felsefesine zıt olan ALEVİLİK İSLAM dışı diyemez,ve beni Hiç kimse Kendi Vatanımda Azınlık Yapamaz!

bende sana diyorum ki "" Alevileri satan "" kişi diye bahsettiğin şahısların ne yaptıda Alevileri sattıklarını sırala.. deki Alevilik adına şu parayı aldılar ama kullanmadı kendş cebine attılar.. çünkü "" satan "" ifadesi çok ağır bir hitap.. Aleviliği islam dışı görüyor.. bu kendisini düşüncesidir.. o öyle düşünüyor diye mi bizler satılmış olduk.. yoksa aldıkları paraları gayri resmi işlerdemi kullandılar...

kızılırmak
07-10-2006, 12:37 PM

sende o zaman eleştiri hakkına sahip değilsin düşünceye saygılı olmasını öğreniniz...

Yunus Emre
07-10-2006, 12:38 PM
okodarını bilemem ama parayı kendi cıkarları için için kullandığı belli,Asıl konu o deyil Asıl konu Parayı aldıktan sonra Söylemlerinin değişmesi!!!

astokomlu
07-10-2006, 12:43 PM
kimsenin düşüncesi bizi ilgilendirmez.. ama eğer Alevilik kullanılarak bir çıkar sağlanmışsa yada sağlanıyorsa merak etme Ulu Divanda hepsi sorulur..

Yunus Emre
07-10-2006, 12:47 PM
kimsenin düşüncesi bizi ilgilendirmez.. ama eğer Alevilik kullanılarak bir çıkar sağlanmışsa yada sağlanıyorsa merak etme Ulu Divanda hepsi sorulur..

Evet orası kesin,Yukarda Allah Herşeyi görüyor;)

Yunus Emre
08-10-2006, 10:03 PM
Arkadaşlar Kazım Genc Denilen Zat İlk Alevilik İslam Dışıdır diyen Zat!Ve Alevileri Azınlıktır Diyen Zat!Bu adamın ne amacla bu söylemleri söyleiğini biliyoruz AB den para aldı ve bizleri satarak alevilik felsefesine uymayan Şeyleri Savundu,Siz canlardan Bu kişiyi tanımanız acısından Bu haberi yayınladım,bu Haber En büyük Alevi HABER SİTESİ olan Aleviyol.com sitesi altında kurulan Aleviyol.net sitesinde yayınlanmıştır,Onun haberin doğru olmadığı tartışılmaz.

BU VESİLE İLE KAZIM GENC DENİLEN SATILMIŞI KINIYORUM!!!

erenoglu
08-10-2006, 10:23 PM
sevgili Yunus Emra can, önce bir haberi bizlerle paylastigin icin tesekürler,inaniyorum ki iyi niyetinizle bizimle paylasma geregi duydunuz, fakat bu demek degilki her haber dogrudur.Sn.Astokomlu canin da söyledigi gibi elinizde belli bir kanit olmadan bir kisi hakkinda iddiada bulunmaniz hem sizi zor durumda birakir, hemde alevilige zarar verir. bak,Astokomlu can ne güzel diyor, bu para nicin nasil alinmis, nerde harcanmis bunlara aciklik getiremezsen yasalar karsisinda zor durumda kalirsin, sanirim Astokomlu canin da söylemek istedigi budur.eger bu sorulara cevap verip ispat edebilirsen ben kendim adina seninle beraberim, birlikte karsi cikalim.

saygilar

Yunus Emre
08-10-2006, 10:42 PM
canlar o kadarını bilemem nereye para harcadı,ama ondan önemlisi konumuz olan bu zat!Aleviliği nolduda birden bire para aldıktan sonra islam dışı ve azınlık gösterdi alevileri!Asıl konumuz bu ilk aleviliği islam dışı gösteren zat bu adam,Belliki kendi cıkarları için herşeyi savunuyor!

srdr_ist
08-10-2006, 11:47 PM
Alevilik islam dışıdır diyen kişiler her kim olursa olsun diyecem ama her nedense avrupa da durup buraya ahkam kesen kişiler oluyor genelde.

Zaten İslam dışı diyen köken belirten siyaseti yapan kültürtcü damgası vurdurmaya çalışan her kim olursa olsun özellikle bunu yapan dernekler YA SATILMIŞTIR YADA DİNİNİ SATMIŞTIR.
şu yada bu doğrulşuğuna değil böyle bakılması şarttır.Aldıkları parayı nemi yapıyorlar tabiki milleti satın almaya çalışacaklar sizin o öker Tuncelide bir cem evi açmaya söz vermiştir 2 yıl önce acaba çok mu parası var da yapıyor bariz olarak aldığı parayla milleti satın almaya çalışıyor malum paran varsa herkes senin kulun paran yoksa cehheneme kadar var yolun.

Derviscemal
09-10-2006, 02:37 AM
Sayın üyelerimiz,
Lütfen Alevileriz.org çatısı altında delil kanıt olmadan hiç bir Alevi Kurum ve Kuruluşları ve Başkanları hakkında hiç bir şekilde çamur at izi kalsın manasında sözler sarfetmeyiniz. Bir bu durum şahsıa hakarete girer ve yazdıklarınızın tüm yasal ve hukiku sorumluğu yazan kişiye aittir. Eğer bir haber yayınlayacaksanız haberi yayınlar ve düşüncelerinizi beyan ederseniz. Yaptığınız hakaretler ve suçlamaların muhatabı siz olursunuz. bilginize.. İlgili Forum Kuralımız:

13. Yazılan yazılar ve eklenen resimlerin sorumluluğu tamamiyle yazan üyeye aittir.