:
msn discovery nin zararları
Alevileriz Güvenlik
03-01-2008, 01:42 AM
anakartı arıza veren
çoğu pcde msn discovery çıkıyo kullanırken farketmiyosunuz ama yavaş yavaş çekirdeği öldürüyor
bilgisayarı aşırı derecede zorluyor
pc garantisi biten arkadaşlar sizlere diyorum bu programı bulursannız özelliklerine kanıp
kurmayın bilgisayarınıza discovery serisinin hiç birin kullanmayın diyorum ilk başta çekirdek sonra bütün ana kartınız arızalanır
hani bi format çekerim geçer dersiniz yazılım olduğu için ama bu öyle değil
ana kartı çok zorluyo cpu seviyesi yavaş yavaş 30 lara 60 lara 90 lara çıkar ve anakartı yakar
Msnde dosya aktarımınızda çok yavaşlatr
kesin olacak diye bişey yok ama arkadaşa gelen son pclerdeki ana kart arızalarının sebebi msn discovery
umutçiçeği
03-01-2008, 01:43 AM
ben bayadir dıscovery kullanoyorum sakıncasını gormedım ama bılgı ıcın tsk
caglarakar88
03-01-2008, 01:45 AM
ewt aynen butun dedıklerın benım basıma geldı anakrtı komple degıstırmek zorunda kaldım zaten pcyı asırı derecede yavaslatıyo karsı tarafdakının senın pencerenı actıgını orenmekden baska bı faydası yok :)
umutçiçeği
03-01-2008, 01:45 AM
ewt aynen butun dedıklerın benım basıma geldı anakrtı komple degıstırmek zorunda kaldım zaten pcyı asırı derecede yavaslatıyo karsı tarafdakının senın pencerenı actıgını orenmekden baska bı faydası yok :)
cevrım dısıgıren lerıde goruyon senı sılenlerı de :D
Alevileriz Güvenlik
03-01-2008, 01:55 AM
pcnin iflas etmesini göze alıyosanız kullanın tabi..ilerleyen zamanlarda işlemciden sesler geldiğinde pc atın gitsin...;) :cool:
pınargümüş
03-01-2008, 02:25 AM
bendede yüklüydü ama uzun zamandır çoklu msn dışındaki özellikleri çalışmıyordu, şimdi bunu öğrendikten sonra hemen sildim, teşekkürler!
aleviesra24
03-01-2008, 05:02 AM
Bendede yüklüydü...Bilgisayarımı çok çok yavaşlattı, pc kendini iyice kasmaya başladı...
Yaklaşık 3-4 ay önce sildim, kaldırdım...Aman benim pc bir rahatladı bir rahatladı,sormayın...Gerçekten çok zararlı bir program...Hiçkimsenin kullanmasını tavsiye etmem...
Ayrıca bilgiler için çok teşekkürler army can...
ZeRiKaN_24
03-01-2008, 05:38 AM
Benim Pc nin az bi ömrü kaldı ozmn:D
sağol paylaşım için
Konusa-Rock
27-01-2008, 02:09 PM
sadece veri yollarken biraz kasıo o kdr bide ilk açılışta garip garip bişiler çıkıo sadece o canımı çok sıkıo
zerdeşt
27-01-2008, 03:09 PM
Bende kullanıyorum çoklu msn için, demek zararlı bir proğram... hımm sanırım başka bir çoklu msn proğramı bulsam iyi olacak.
serhateris
28-01-2008, 08:42 AM
Evet abicim.Sana katılıyorum.Bende bir ara Msn Discovery kullanıyordum.
Fakat bir arkadaşımın uyarısı sonucu Msn Discovery i sildim ve bilgisayar eski hızına kavuştu.Ve de Msn'deki dosya aktarımlarında baya bi hızlanma gördüm.
Gerçekten Msn Discovery çok zarar verici bir yazılım...
Kullananların direk silmeleri kendi bilgisayarlarının yararına :)
serhateris
28-01-2008, 08:45 AM
Bende kullanıyorum çoklu msn için, demek zararlı bir proğram... hımm sanırım başka bir çoklu msn proğramı bulsam iyi olacak.
Ayrıca "Çoklu Msn" için "Msn Plus" yükleyin gene aynı şekilde çoklu oturum açabiliyorsunuz..
Ben size bunu öneriyorum :)
Yardımcı olduysam ne mutlu bana :)
Konusa-Rock
04-02-2008, 03:47 PM
burdaki uyarıyı dikkate aldım bnde sildim msn açarken çok pis kasıodu pc yi:)ama şimide ufak bi sorunum var ''ne dinliyorum'' özelliği çalışmıo...
türkü_diyarı
04-02-2008, 09:36 PM
bende de vardı çok kasma yaptığından sildim pc rahatladı.
dersimliumut
05-02-2008, 12:50 AM
ne dinliyorum programı var winampa kuruyorsun ve dınledıgın muzık gorunuyor oyle yap sende
vBulletin® v3.6.5, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.