PDA

: evde ibadet

celal
04-10-2006, 10:08 AM
sevgili canlar aşşağıdaki yazı arkadaşım olan savaş başpınar tarafından sizler için yazıldı.kendisini ilerde üyeligiylede tanışışacaksınız inşallah.

güzel canlar evvela içimizde bulunan ehlibeyt sevgisiyle cümlenizi aşk ve muhabbetle niyaz eylerim.
her alem desti pirimiz İMAM ALİ olsun.yüce ALLAH onların katından ve didarından ayırmasın.
güzel ehlibeyit dostları,hacı bektaçveli nin bir sözüyle başlamak istiyorum.
>>dostlarımızla beraber yaralanır kanarız,aşk ile yaradanı anarız vahtet ile bu alengaha girde gör,
kırkı budaklı şamdandan kırmızı bir eleviz.>
Güzel canlar bizler alevi bektaşiyiz genelek ve göreneklerimize bağlılık ve sadakatla kalalım.
Aleviligi iyi anlayalım.Güzel MUHAMMET demiyormu:ben ilmin şehriyim kapımmda ALİ dir.diye.
bunu tasufda ehli olan anlar.yani insan kamil olan anlar.bakınız bizler evlerde cem yaparız.
neden evlerde ibadet ederiz:kuranı kerimin nur süresi-36.ayet yunus süresi 87.ayet sura
süresi 32.ehlibeyt azap süresi33 34 35.ayetlersemah döneriz.safaf 1 2 3 4 5
ayetlere bakınız.musayip kardeş tutarız,kuranı kerimin aliimran süresi103.seba süresi 46
meaniç 32 33 34 35 sürelerinde yazar.tabiki başka sürelerdede bahsi geçer.
bizler secde yapmadık diye iftira atan o cahil insanlara sesleniyorum kendi kitap ve kaynaklarınıdamı
okumazlar el istap,el fetrsayfa 403 elişebe,nevsel enüs2.cilt 18. sayfa
bu gibi kitaplar uzar gider.bizim için karalama yapanlar bahsettigim kendi kaynaklarını okusalar
bile biraz ibret alır belkide biraz yüzleri kızarır.zaten bunların ağalarının şeyhülislamlarının
çok gördük örnek mahmut hüdayı gibiler kuyucu mahmut, yavuz sultan selim, kanuni sultan
selimin yaptıkları ortada.kalender gibi bir soyluyu
bile kılınçtan geçirmişlerdir.tabiki sırf ehlibeyti sevdikleri için.güzel canlar daha yazılacak
çok şeyler var şimdilik bu kadar.hepinizi içinizdeki ALLAH MUHAMMET ALİ
ve ehlibeyt sevgisiyle niyaz ediyorum.

savaş başpınar