:
Dervişcemal Hazretleri Ile Ilgili çok önemli Bilgiler
erzincanlı
10-08-2007, 01:32 AM
Canlar merhaba.
Zurun köyü web sitesine Derviş Cemal pirimizle ilgili çok yeni,hiçbir yerde bulunmayan bilgiler eklenmiştir.Bildiğiniz üzere Zurun köyü Derviş Cemal ocağının Serçeşmesidir.
Bilgilenmeniz dileğiyle.
Derviscemal
10-08-2007, 01:41 AM
Canlar merhaba.
Zurun köyü web sitesine Derviş Cemal pirimizle ilgili çok yeni,hiçbir yerde bulunmayan bilgiler eklenmiştir.Bildiğiniz üzere Zurun köyü Derviş Cemal ocağının Serçeşmesidir.
Bilgilenmeniz dileğiyle.
Sevgili erzincanlı,
Derviscemal le ilgili secere ve çok önemli bilgiler kaynaklerı ile beraber elimizdedir. Ayrıca Şıh Dedenin hayatı ve yaptıklarıda kısa süre sonra tüm kamu oyunu bu kondua bilgilendireceğiz.
Ayrıca Çok değerli Büyüğümüz Mehmet Derviscemal in Derviscemal ile iglil yazacağı kitap içinde destek olmaktayız.
erzincanlı
10-08-2007, 02:51 AM
Sevgili erzincanlı,
Derviscemal le ilgili secere ve çok önemli bilgiler kaynaklerı ile beraber elimizdedir. Ayrıca Şıh Dedenin hayatı ve yaptıklarıda kısa süre sonra tüm kamu oyunu bu kondua bilgilendireceğiz.
Ayrıca Çok değerli Büyüğümüz Mehmet Derviscemal in Derviscemal ile iglil yazacağı kitap içinde destek olmaktayız.
Sevgili DERVİŞCEMAL.Bu konuda bana gelen sana gelen diye bir şey olmasın.Bendeki bilgileri sizinle paylaşmaya hazırım.Yeterki geçmişimizi öğrenme adına işbirliği içinde olalım.
SEVGİLER
Tahtacı07
10-08-2007, 09:55 PM
Sevgili erzincanlı,
bizimle paylaşırsanız mutlu olurum.
Deli-Dervis
25-08-2007, 09:18 PM
sayın erzincanlı vede derviş cemal rimuzlu arkadaşlar Seyit derviş nuri cemalle ilgili bilgilerin elinizde mevcut olduğunu yazıyorsunuz.Eğer bu bilgiler mehmet seyit cemalin,davut severin bilğileri ise hiç gündeme getirmeyin daha iyi çünkü bir deviş cemallı olarak zor durumda kalıyorum. akla mantığa sığmayan , gerçekle alakası olmayan beyanlar mevcut. onların anlatımına göre secereler gidip abbasilere dayanıyor abbasiler pirdeğil mürşütdegil rahper değil nasıl bu kanıya vara biliyorsunuz ve birde çok önemli bilğiler diye lanse ederek insanlara sunu yorsu nuz lütfen buna dikkat edin yeter yahu bir sürü serefsizle
uğraştığımız yetmiyormuş gibi birde sizinle zaman kaybetmiyelim kiminin ifadeleri basit kiminin sundugu kaynaklar basit bilimsellikle hiçbir alakası yok
kimisi gerçekle alakası olmayan kulaktan dolma sözlerle ifadeleri!
yani bizide düşünün arkadaşlar katıldığımız cemiyetlerde cevaplamalarda zorlanıyoruz bilgilerinizi kendi aranızda gündeme getirin inceleyin bir iştişare kurun netleştirin daha sonrada insanların bilgisine sunun. Benciliyeti elden bırakın erdemli olun gün yardımlaşma ve dayanışma zamanıdır azbuzkom zurunda buluşun tamammmmmm
hadi hoşcakalın deli derviş
erzincanlı
25-08-2007, 10:01 PM
Sevgili pirim Deliderviş merhaba,
Konuya olan duyarlılıgını biliyorum.Bu konuda sayın DAVUT SEVER ile görüşme yapacağız.Bendeki bilgiler sadece bunlar değil.Sayın ALİ CEYLAN DEMİR pirimizin de bu konuyla ilgili araştırmaları da mevcut.Önemli bilgi dediğimiz de zaten bu konunun irdelenmesi için elimizde bulunan bilgilerdir.Sizleri bu konunun aydınlatılması için güç birliğine davet ediyorum.Doğru sadece bir tanedir.Onu bulmak amacıyla yapmakta olduğumuz çalışmalarda bizlere önayak olmanız dileğiyle.
Saygılarımı sunarım.
ERZİNCANLI
astokomlu
25-08-2007, 10:15 PM
sayın erzincanlı vede derviş cemal rimuzlu arkadaşlar Seyit derviş nuri cemalle ilgili bilgilerin elinizde mevcut olduğunu yazıyorsunuz.Eğer bu bilgiler mehmet seyit cemalin,davut severin bilğileri ise hiç gündeme getirmeyin daha iyi çünkü bir deviş cemallı olarak zor durumda kalıyorum. akla mantığa sığmayan , gerçekle alakası olmayan beyanlar mevcut. onların anlatımına göre secereler gidip abbasilere dayanıyor abbasiler pirdeğil mürşütdegil rahper değil nasıl bu kanıya vara biliyorsunuz ve birde çok önemli bilğiler diye lanse ederek insanlara sunu yorsu nuz lütfen buna dikkat edin yeter yahu bir sürü serefsizle
uğraştığımız yetmiyormuş gibi birde sizinle zaman kaybetmiyelim kiminin ifadeleri basit kiminin sundugu kaynaklar basit bilimsellikle hiçbir alakası yok
kimisi gerçekle alakası olmayan kulaktan dolma sözlerle ifadeleri!
yani bizide düşünün arkadaşlar katıldığımız cemiyetlerde cevaplamalarda zorlanıyoruz bilgilerinizi kendi aranızda gündeme getirin inceleyin bir iştişare kurun netleştirin daha sonrada insanların bilgisine sunun. Benciliyeti elden bırakın erdemli olun gün yardımlaşma ve dayanışma zamanıdır azbuzkom zurunda buluşun tamammmmmm
hadi hoşcakalın deli derviş
sayın Deli-Derviş kimse size bizimle uğraşın demiyor..
kimsenin olmayan birşeyi varmış gibi gösterme gibi bir derdi yok.. Sayın Mehmet Dervişcemal bizlere bazı bilgiler ulaştırdı.. ve kendisi sizin ailenizden biri.. yurt dışında yaşadığınıda biliyorsunuzdur..
eğer bize gelenler yanlışsa inceledikten sonra yanlış dersiniz olur biter.. bizde zaten sorup soruşturmadan kimseye birşey vermedik, anlatmadık..
bence biraz daha sakin yazında insaları temsilcisi olduğunuz mekanlardan soğutturmayın..
astokomlu
25-08-2007, 10:17 PM
ayrıca derviscemal.com'da bunu defalarca belirttik.. özellikle bu konuda araştırması olan canlar siteye yollarlarsa kendi isimleri ile yayınlacaktır..
buyrun.. yollayın derviscemal.com'a giren tüm canlar ulaşsın bilgilere...
astokomlu
25-08-2007, 10:26 PM
Canlar merhaba.
Bilgilenmeniz dileğiyle.
yüksel abi bu bilgileri bu sitedeki Alevi Pirleri kısmında da paylaşırsan canların bilgilenmesi açısından faydalı olacaktır..
kısa süre içinde bize ulaştırılan bilgileride siz canlarla paylaşacağız..
Deli-Dervis
29-08-2007, 07:21 AM
Sayın astokomlu dost sanırımyazmış olduğum yazıdan rahatsız olmuşsunuz sebebini anlayamadım! ben uyarımı sayın derviş cemalve erzincanlıya atfen dile
getirmiştim.İfade şeklimisert bulmuşsunuz doğrudur olabilir ama kimseyi kırmak gibi birniyetimiz yok buna dikkat ettiğimizgibi zarar verenveya gerçekleri saptıran kişileride takip edip tavır koymakta hakkımız olsa gerek.Hele hele derviş cemal gerçeğini götürüpte şiileştirme sürecine sokarlar ise eğer.
yanlış yapan ailemden biride olsa gerçege duyduğumuz saygıdan ötürü tepki göstermek insanlığın gereği olsa gerek.Şerefsiz mevzuuna gelince deviş cemal gerçeğini inkar edip hakaret eden akla hayele gelmiyecek yalanlar isnad eden kişilerede övgüler yağdıracak değiliz herhalde, gerçek talibi rayi hak olan ikrarından vazgeçmese gerek gayrısınada söyleyecek sözümüz yok
selamlar deliderviş istediginiz bilgilerde ai ceylan demiraracılığıyla en kisa zamanda yüksel çetine ulaştırılacaktır.
astokomlu
29-08-2007, 07:30 AM
Sayın astokomlu dost sanırımyazmış olduğum yazıdan rahatsız olmuşsunuz sebebini anlayamadım! ben uyarımı sayın derviş cemalve erzincanlıya atfen dile
getirmiştim.İfade şeklimisert bulmuşsunuz doğrudur olabilir ama kimseyi kırmak gibi birniyetimiz yok buna dikkat ettiğimizgibi zarar verenveya gerçekleri saptıran kişileride takip edip tavır koymakta hakkımız olsa gerek.Hele hele derviş cemal gerçeğini götürüpte şiileştirme sürecine sokarlar ise eğer.
yanlış yapan ailemden biride olsa gerçege duyduğumuz saygıdan ötürü tepki göstermek insanlığın gereği olsa gerek.Şerefsiz mevzuuna gelince deviş cemal gerçeğini inkar edip hakaret eden akla hayele gelmiyecek yalanlar isnad eden kişilerede övgüler yağdıracak değiliz herhalde, gerçek talibi rayi hak olan ikrarından vazgeçmese gerek gayrısınada söyleyecek sözümüz yok
selamlar deliderviş istediginiz bilgilerde ai ceylan demiraracılığıyla en kisa zamanda yüksel çetine ulaştırılacaktır.
Sayın Deli-Derviş, yanılmıyorsam adınız Mustafa.. yanlışım varsa özür dilerim..
benim rahatsızlığım bize karşı kullandığınız üslup.. Dervişcemal Ocağını, Zurun'u ve Demir ailesini tanımayan bilmeyen birileri değiliz.. hele hele asimilasyona çanak tutacak bir oluşum içerisinden asla olmamız beklenmesin.. bizim en büyük kavgamız zaten bunlarla..
dediğim gibi bizlere ulaştırılan bilgilerin kaynağını belirttik.. eğer onlar yanlışsa düzeltmesini yapacak olan yine sizlersiniz.. ve daha öncede belirttim dervişcemal sitesi sizlerden gelecek bilgileri bekliyor.. ısrarla Demir ailesinden bilgi istiyoruz.. sadece Mehmet Dervişcemal'den geldi.. bunuda belirtelim..
saygılarımla..
Deli-Dervis
07-09-2007, 01:46 PM
sayın astokomlu ismimdoğrudur dervişcemalbilğitalebinde bulunmuştu fakat göndermeimkanım olmadı şöyleki sağlık sorunum vardı büyük ciddi bir ameliyat geçirdim kendimi uzun bir süre toparlayamadım. ikincisi 51 yaş gurubunda olan bir insanım teknolojiye gençler kadar çabuk intiba sağlayamıyoruz o vesileyle cevaplamalarımız gecike bilir. derviş cemal gerçeği ile ilgili bilgiler ve belgeler
7/9/07 itibariyle sidi halinde azbuzkom zurun site yöneticisine ulaştı sanırım.
yakındada gündeme gelir sanırım.selamlar D.D
sefkärli-Derviscemal
03-03-2008, 01:27 AM
Sevgili erzincanlı,
Merhaba Canlar
ARkadas Erzincan Derviscemal Ocagi hakkinda yenui bilgilerin var ise buraya ekiliye bilirsin, simdi baska bir siteye bakilmasi gerekmez eger bunu yaparsan bence su anlama geliyor Site reklamindan baska bir amac yoktur sizin yazilis seklinden anlasilan budur.
Saygilarimla Sefkärli-Derviscemal
sefkärli-Derviscemal
03-03-2008, 01:30 AM
Slm lar Canlar
Pardon canlar yanlislik la bir yazi yazildi
bu cevap sadece ERZINCANLI icin yani Derviscemal icin degildi
vBulletin® v3.6.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.