PDA

: Dünya'nın en iyi bilgisayarı

yolcu_58
28-09-2006, 09:48 AM
Dünya nın en iyi bilgisayarı seçilmiş!!!

http://img165.imageshack.us/img165/8326/pc17394gveo2.jpg

olcay123
28-09-2006, 09:57 AM
Keşke özellikleride verseydi burdan anlaşıldığı kadarıyla görüntüaçısından mükemmel duruyo... soğutma açısındanda çok iyi. keşke özelliklerinide bilseydik. neyse emeğine sağlık...

Duygu
28-09-2006, 10:00 AM
yolcu bu ne yaa Nasa aracı mı bilgisayar mı? :D:D dehşet bişey....

bak bi alıcısı çıktı bile olcay talip :)

olimposkrali
28-09-2006, 10:02 AM
adamlar yapıyor bızlerde bakıyoruzz

ayıptır sorması bunun fıyatı nedır

olcay123
28-09-2006, 10:03 AM
yolcu bu ne yaa Nasa aracı mı bilgisayar mı? :D:D dehşet bişey....

bak bi alıcısı çıktı bile olcay talip :)

walla özelliklerini bilsem bide fiyatı uygunsa ki değildir alırım... yok yha ben pcmden memnunum aldatamam onu:D

yağmur yüreklim
29-09-2006, 04:26 AM
Yav süper bunlar bittim resmen...
Harikalar adamlara helal olsun yav..
Kim yapmış bunları caponlarmı?Valla o adamların pratik zekalarına,akıllarına hastayım.Çok yetenekli ve de zekiler..
Capon bulcam valla yaa:D:D

yolcu_58
29-09-2006, 09:30 AM
Yav süper bunlar bittim resmen...
Harikalar adamlara helal olsun yav..
Kim yapmış bunları caponlarmı?Valla o adamların pratik zekalarına,akıllarına hastayım.Çok yetenekli ve de zekiler..
Capon bulcam valla yaa:D:D

bu bilgisayarı yapanı bulunca bitane sana bina de bana yaptırıyoruz can:D

bulunca bana ahber ver hemen 2 tane sipariş veriyoruz:D

yağmur yüreklim
29-09-2006, 09:37 AM
bu bilgisayarı yapanı bulunca bitane sana bina de bana yaptırıyoruz can:D

bulunca bana ahber ver hemen 2 tane sipariş veriyoruz:D

Temem valla yaww valla söz..;) bidene saaaa bi dene de de baaaa.:D

yolcu_58
29-09-2006, 09:45 AM
Temem valla yaww valla söz..;) bidene saaaa bi dene de de baaaa.:D

kim önce bulursa birbirimze haber veriyoruz can:D :D

yağmur yüreklim
29-09-2006, 09:53 AM
kim önce bulursa birbirimze haber veriyoruz can:D :D

Temem bahh aama bahh şimdi.. eğer haber neyin etmezsen küserim bah ona göre..Sen ya da ben fark etmez..bulacaz ve o pcler bizde olacak..istiorumm banaanaaeeee:D :D

yolcu_58
29-09-2006, 09:58 AM
Temem bahh aama bahh şimdi.. eğer haber neyin etmezsen küserim bah ona göre..Sen ya da ben fark etmez..bulacaz ve o pcler bizde olacak..istiorumm banaanaaeeee:D :D

tamam söz bulursam sana da haber verecegim ama nsen bulur da bana haber vermsen ben de sana küserim ona göre o bilgi sayarı alacaz başka yolu yok:D

yağmur yüreklim
29-09-2006, 10:19 AM
tamam söz bulursam sana da haber verecegim ama nsen bulur da bana haber vermsen ben de sana küserim ona göre o bilgi sayarı alacaz başka yolu yok:D

Bencede hem bak olmassa plan yaparıs seninle..bunları çalarıs..;) Yerlerini öğrenmek gerek.Nedir,nerdedir?şimdiden başla sen çalışmalara:D Bi gün sen bi gün ben kullanırız..bide ortam yaratırız bunlara al sana canavar giibi pcler...:D

yolcu_58
29-09-2006, 11:14 AM
Bencede hem bak olmassa plan yaparıs seninle..bunları çalarıs..;) Yerlerini öğrenmek gerek.Nedir,nerdedir?şimdiden başla sen çalışmalara:D Bi gün sen bi gün ben kullanırız..bide ortam yaratırız bunlara al sana canavar giibi pcler...:D

aslında güzel bir fikir ama yaw biz bu bilgisayarın nerede oldugunu bilmiyoruz ki:D