:
Ülkücüler semah dönüyor
Talip
26-09-2006, 11:52 PM
Ülkücüler semah dönüyor
MHP'nin Tekir Yaylası'ndaki Zafer Kurultayı'nda Alevi türküleri söylendi, Ülkü Ocağı üyesi gençler semah gösterileri yaptı.
MHP'nin dünyanın dört bir yanından ülkücüleri topladığı geleneksel Erciyes Zafer Kurultayı'na bu yıl Alevilik teması damgasını vurdu. Tekir Yaylası'ndaki şenlikte, MHP'nin Aleviler'e dönük yeni açılımı vizyona çıkarıldı. Parti yönetiminin, bu şenlik için her yıl özel olarak bastırdığı ve yaylaya gelen yüzbinlerce ülkücüye dağıtılan "Kurultay" isimli dergide de Alevilik işlendi. "Yetiş ya Muhammed, yetiş ya Ali" başlıklı, MHP Kayseri İl Teşkilatı'ndan Mehmet Hasoğlu'nun kaleme aldığı yazıda, Alevilik konusu işlendi, dostluk ve sevgi mesajları verildi. Ayrıca, Hacı Bektaşi Veli şiirine de yer verildi. MHP'nin Aleviler'e yönelik çabaları bununla sınırlı kalmadı. "Genel Merkez sanatçısı" olarak nitelenen 100'e yakın şarkıcı ve müzik topluluğu, 3 gün boyunca şenlik alanında hazırlanan büyük sahnede konser ve gösteriler düzenledi. Bu konserlerde Alevi deyişleri ve semahlara da yer verildi.
Sevgili Canlar; Belki Duymuşsunuzdur Ama, Ülkücülerin Bu yaklaşımını samimi buluyormusunuz
onarlı_44
26-09-2006, 11:57 PM
onlar alevilerden oy kapabilmek için herşeyi yaparlar ama nafile yapılanlar unutulmadı unutulmayacak...ve inanıyorum ki hiçbir aleviden mhp ye oy gitmicek..en azından inanmak istiyorum....
Samimiyet mi? işte bu çok komik:)
yunusdmr
27-09-2006, 12:14 AM
dostum dediklerine katılıyorum onlar sadece alevilerin oylarını almak istiyorlar onlar bizim kanımızyeseler doymazlar bu yazıya sakın aldanmıyalım .GELİN CANLAR BİR OLALIM
kemalay
27-09-2006, 12:22 AM
aslında yapılanlar güzel aleviliği tema alınması ben bunların gerçekçi ve içten yapıldığını sanmıyorum
yağmur yüreklim
27-09-2006, 12:36 AM
Bu ve benzer konular daha önce de foruma yansıdı..Ülkücelerin bir yerler de çıkıp semah falan dönmeleri..Gerçekten komik bence yani şu ' ülkücüler semah dönüyor ' cümlesi gerçekten çok kötü duruyor..
Birşeylerin yapma ve çıkar uğruna olduğu o kadar aşikarki..Dönülen semahlarda hedeflenenler biz ve bizler gibi gençler..Ne kadar beyin yıkarsak,ne kadar çekersek kendi tarafımıza o kadar iyidir mantığı.Yani kısaca ' köprüyü geçene dek ayıya dayı derler ' hesabından başka birşey değil..Siz hangi ülkücünün bir alevi geleneğini desteklediğini gördünüzki..Normalde bizleri bus emahtan dolayı dahi kınayan tiplerin çıkıpta şimdi bu tür faaliyetler yapması komik ötesi..Çünkü hiç mi hiç inandırıcı olmadıkları aşikar..
Kusura bakmasınlar ama bziler böyle oyunlara gelip,kanacak insanlar değiliz.Senelerdir bu ülke de yaşıyoruz ve neyin ne olduğunu çok iyi biliyoruz..Tüm bunlara rağmen çıkıp üç kuruşluk akıllarıyla insanları kandırmaya çalışan bu insanlara sadece gülüyorum..
Ve son sözüm anca giderler...
birdal can
27-09-2006, 01:31 AM
Madimaki Asla Unutmayacağiz Unutturmayacağiz.
Umutlar Sönmesin
poyrazz
27-09-2006, 11:14 AM
AKP ye karşı Alevilerin oylarını toplama çabalarıdır..Bir atasözü derki;Bin nasihatten bir müsibet yegdir.Toplum bundan ders almalıdır.Ben inanıyorumki ders alır.Yeni nesil çok hızlı ögreniyor.Ülkücülerinde bizleri ögrenmesi bizleri görmesini isterim.Kör olasın demiyorum,kör olmada gör beni ,demiş şair.Sevgilerimle..
ali rıza sever
27-09-2006, 11:14 AM
sevgili dostlar yıllardır oynanan oyunların aynısı sadece yer ve zaman degişik
kuralları belli olan söylemleri açık ve net olan siyasetçilerin yeni versiyonları
yıllardır dillerine alamadıkları ALEVİLİK kelimesini şim bizden çok onlar bağırıyor
ama biz bunları tarihte çok gördük (en yakın zaman MADIMAK olayı)
BİZ DOSTUDA DÜŞMANIDA İYİ BİLİRİZ.
Seyhan
27-09-2006, 11:24 AM
ya vardır onların yine bi düşündükleri oyları kapmak için yapıyolar kendilerini akıllı sanıyolar.ama biz daha akllıyız...
Can-41
27-09-2006, 01:31 PM
Valla Bence Birakin Dönsünler Fenami Biraz Bişey öğrenirler Benim Korkum Irticacilar Dönmesin
Yaşamak Inadina Yaşamak
demakur7
27-09-2006, 11:39 PM
Evet Döneceker Hemde Sadece ülkücüler Değil Mollalar,mafya,ve Sokak Fahişeleride Semah Dönecek,kendi Gerçekliğinden Kaçip üç Kuruşa Ruhunu Satmiş Alevi Işbirlikçileri Yaltakçilari Oldukça,dönerler ,israilde Amerikada,yada Afkanistanda Da Dönerler,20 Milyon Alevi Canli Canli Izledi Sivasta Kendi Canlari Yanarken Ancak Yakanlarla Ayni Partiyi Ayni Kurumu Ayni Değerleri Payaşan Ihanetçiler Oldukça( Bu Forumda Da Siritiyorlar)ama ömürleri Kisadir Pisiriklarin Işbirlikçilerin.
dilfikar
28-09-2006, 05:34 AM
SEMAH'ın ne demek olduğunu bile bilmeyen insanlar ne derecede hissederek ve isteyerek yapıyorlarki bunu. Ve alevi olmayan birinin Semah dönmesi beni huzursuz etti.
yolcu_58
28-09-2006, 05:42 AM
alevilerin oyunu toplamak için bırakın ülkücülerin semah dönmesini yakında ceme gelirlese hiç şaşırmayın
akmesem
29-09-2006, 02:48 PM
Sorun sadece semah dönmeyle biter mi,yaşanan acılara nasıl ortak olacaklar...
sivri
30-09-2006, 01:14 AM
sağol varol demakur,emeğine yüreğine sağlık
r.ocak7
30-09-2006, 10:07 PM
1,5 milyar insanda namaz kılıyor,ama sadece kılıyor,değişen birşey varmı
Sürgün_24
30-09-2006, 11:16 PM
1,5 milyar insanda namaz kılıyor,ama sadece kılıyor,değişen birşey varmı..
Degisen birsey var!!!!!
Namaz kılanlar müslüman gecinen yobaz kesim çogunlukla ve onlara göre kendi ibadetleri dolayısıyla yerine getiriyorlar..
Ama semahta bizim kendi öz ibadetimiz Mhp ile bir ilgisi yok olamazda..Onlar tamamen göz boyamak ve oy toplamak için bizim ananelerimizi kullandılar..
kızılırmak
30-09-2006, 11:24 PM
SEMAH'ın ne demek olduğunu bile bilmeyen insanlar ne derecede hissederek ve isteyerek yapıyorlarki bunu. Ve alevi olmayan birinin Semah dönmesi beni huzursuz etti.
size katılmıyorum benim ekibimde 2 tane sunni arkadaş var ve bir alevi gibi semah dönüyorlar bizim insanımızdan daha çok saygı gösteriyorlar...
sedat
30-09-2006, 11:46 PM
Canlar Biz Biz Olalim Böyle Oyunlara Gelmeyelim..zamaninda Ne Oyunlar Döndüğünü çok Iyi Biliriz..biz Alevilerin Böyle Bir Yalani Yutmasi çok Zor..biz Neyin Ne Olduğunu çok Iyi Biliriz..alevi Dostuda Düşmanida Bariz Ortadadir..
berivan
30-09-2006, 11:51 PM
size katılmıyorum benim ekibimde 2 tane sunni arkadaş var ve bir alevi gibi semah dönüyorlar bizim insanımızdan daha çok saygı gösteriyorlar...
benim katıldığım ekiptede sunni arkadaşlar vardı.ama sorun şuan bence sunnilerin semah dönmesi değil;mhp nin oy için bizi kullanmış olması...
saygılar(beri)
Türkmen
01-10-2006, 12:07 AM
Bence Yaniliyorsunuz...
Mhp Liler Semah Döndü Diye Mhp Oy Kazanmaz. Tam Tersine Oy Kaybeder. Mhp Ye Oy Veren Bağnaz Sünni Kesim Sirf Mhp Semah Döndü Diye Oy Vermekten Kaçinir...
Semah Mhp Ye Oy Kazandirmaz. Bunu Onlar Da Biliyor.
Ben Mhp Lilerin Geçmişteki Affedilmez Hatalarindan Büyük üzüntü Duyduklarina Eminim. En Azindan Yönetici üst Kesim böyle düşünüyor.. Keşke Böyle şeyler Yapacaklarina Açikça Alevilerden özür Dileseler...
Mhp Alevilerden özür Dilemeli !
aslında özür dilemeye bile hazırlar. Ama o zaman büyük oy kaybına uğrayacaklarını biliyorlar. çünkü mhp ne kadar alevilerden özür dilese de Aleviler mhp ye oy vermez. Ama oy veren sünni kesimin bir kısmı mhp yi terkeder.
kızılırmak
01-10-2006, 01:18 AM
benim katıldığım ekiptede sunni arkadaşlar vardı.ama sorun şuan bence sunnilerin semah dönmesi değil;mhp nin oy için bizi kullanmış olması...
saygılar(beri)
Mhp ye ekip çıkartan alevinin aleviliği tartışılır...
Mhp şu An Alevi Kartini Oynuyor Arada Sirada Kürt Kartini Meydana çikartiyor.fakat Esas Benim Kizdiğim Nokta Mhp Ye YüklenilMesi Ve Bazi Kurumlarin Bundan Ayni şekilde Rant Sağlamasidir.mhp Li Olup Alevi Olanda Olacaktir Dyp Li Olup Alevi Olanda Olacaktir Tkp Li Olup Alevi Olanda Olacaktir...ayrica Konum Itibariyle Semahin Orada Yapilmasi Tabiki Hoş Deil...
berivan
01-10-2006, 02:54 AM
Bence Yaniliyorsunuz...
Mhp Liler Semah Döndü Diye Mhp Oy Kazanmaz. Tam Tersine Oy Kaybeder. Mhp Ye Oy Veren Bağnaz Sünni Kesim Sirf Mhp Semah Döndü Diye Oy Vermekten Kaçinir...
Semah Mhp Ye Oy Kazandirmaz. Bunu Onlar Da Biliyor.
Ben Mhp Lilerin Geçmişteki Affedilmez Hatalarindan Büyük üzüntü Duyduklarina Eminim. En Azindan Yönetici üst Kesim böyle düşünüyor.. Keşke Böyle şeyler Yapacaklarina Açikça Alevilerden özür Dileseler...
Mhp Alevilerden özür Dilemeli !
aslında özür dilemeye bile hazırlar. Ama o zaman büyük oy kaybına uğrayacaklarını biliyorlar. çünkü mhp ne kadar alevilerden özür dilese de Aleviler mhp ye oy vermez. Ama oy veren sünni kesimin bir kısmı mhp yi terkeder.
:mad: neyin özürü pardonda... mhp bugüne kadar hangi geçmişinin hesabını verecek . yok öle önce katlet sonra gel özür dile.. ya sev ya terket politikası .... :mad: :mad:
Mhp ye ekip çıkartan alevinin aleviliği tartışılır...
kızılırmak sana katılıyorum dediğin gibi bunların aleviliğini tartışmak lazım.
aslında şöyle desem bozkurt işaretleri altında semah dönmek nasıl bir duygu ?
saygılar (beri)
kızılırmak
01-10-2006, 05:07 AM
:mad: neyin özürü pardonda... mhp bugüne kadar hangi geçmişinin hesabını verecek . yok öle önce katlet sonra gel özür dile.. ya sev ya terket politikası .... :mad: :mad:
kızılırmak sana katılıyorum dediğin gibi bunların aleviliğini tartışmak lazım.
aslında şöyle desem bozkurt işaretleri altında semah dönmek nasıl bir duygu ?
saygılar (beri)
Onun duygusu olmaz rezilliği olur...
sarızlı
21-11-2006, 04:43 AM
ya bu gectiğimiz yaz oldu.ben de kayseriliyim.bu olaya kayseri hacı bektaş-ı veli derneği başkanı sayın kenan akpınar bir basın açıklamasında bulundu.alevilerin cemde olmazsa olmazlarından olan semahıkişisel cıkarları için kullanıldıgını ifade etti.daha sonra derneğimize gonderdikleri bir dergide türkiye de yaşayanların muhakkak bir alevi kültürünü yaşadıgını yazmışlardı.
pirimunzur
21-11-2006, 04:46 AM
ne oluyor yaw kafam karişmaya basladi bunlar delimi ne
mehmet005
26-11-2006, 01:46 AM
bunların yaptıkları göz boyamasıdır başka birşey değil.Gerçekçi değildir
ehlibeytman
27-11-2006, 03:39 AM
'canlar ülkücüler samimiyetli degiller.herkes bilir'
Asi_Ruh
22-01-2007, 12:35 AM
sAndıktA GORUSURUZ....
Emrahcan
22-01-2007, 12:40 AM
eger gerçekten semah dönüyolarsa dogru yoldalar başka yöne dönmesinler:)
yolahürmet
22-01-2007, 12:43 AM
Arkadaşlar bir grup elinden kan damlayan insani değerlerden yoksun ülkücülük dedikleri ağacı alevi kanları ile sulayan zorbalar semah dönmediler orada oyun oynadılar.Çorumda bacılarımıızı sokakta çırıl çıplak dolaştırırken de bağırıyorlardı ya allah bismillah allahu ekber diye şimdi de aynı şekilde hırlıyor köpekler.Şimdi de oy mu alacaklarını zannediyor suratında bile meymenet olmayan dişi kurt köpeği asena suratlı türkeşin yavuz itleri.
Göktürk
22-01-2007, 12:45 AM
Ülkücüler semah dönüyor
MHP'nin Tekir Yaylası'ndaki Zafer Kurultayı'nda Alevi türküleri söylendi, Ülkü Ocağı üyesi gençler semah gösterileri yaptı.
[/B][/SIZE]
Tek yorum yapıyorum ÇOK KOMİK Ö;Ö Ö;Ö
yeliz_24
24-01-2007, 12:19 AM
BEN ONLARIN SAMİMİYETİNE İNANMIYORUM,SADECE OY TOPLAMAK İÇİN BUNU YAPTILAR,AMA BAŞARAMIYACAKLAR ÇÜNKİ BİZDEN ONLARA OY ÇIKMAZ...VE ONLARA GÜLÜYORUM
odepsis
24-01-2007, 12:32 AM
dünya tersine dönmüş demek o gün için. çok komik. özürü kabahatinden büyük denir ya aynen öyle.
yaralıördek
24-01-2007, 01:55 AM
bence canlar pek samimi değiller çünkü bu gibi şeylere neden daha önce rastlamadıkk bide biraz bekleyelim şu türkiyenin kader ini değiştirebilecek olan seçimlerden sonra da bu tür şeylere rastlarsak o zaman yeni bir değerlendirme açarız biz değil miydik
**gel ne olursan ol yine gel ister putperest ister mecusi ol yine gel **
diyen beklemek en iisi zaten kimlere oy vereceğimizi çok ii bilmiyomuyuz
BİZİ YARGILAYAN EYY KABA SOFU
KULU YARGILAMAK SANA MI KALDI
MUHABBET EHLİYLE EYLERİZ LAFI
DİLİ YARGILAMAK SANA MI KALDI
pinarwww
24-01-2007, 02:40 AM
düşmandan dost olundugu nerde görülmüş.....seçimlere yaklastıkca adamlar ne yapıcaklarını sasırıyolar zaten, kimlerden nasıl oy koparabiliriz diye yapılan sinsice bir oyun sadece.ben kendi adıma bu yalancılara inanmıyorum.
leyla can
24-01-2007, 03:07 AM
Ülkücüler semah dönüyor
MHP'nin dünyanın dört bir yanından ülkücüleri topladığı geleneksel Erciyes Zafer Kurultayı'na bu yıl Alevilik teması damgasını vurdu. Tekir Yaylası'ndaki şenlikte, MHP'nin Aleviler'e dönük yeni açılımı vizyona çıkarıldı. Parti yönetiminin, bu şenlik için her yıl özel olarak bastırdığı ve yaylaya gelen yüzbinlerce ülkücüye dağıtılan "Kurultay" isimli dergide de Alevilik işlendi. "Yetiş ya Muhammed, yetiş ya Ali" başlıklı, MHP Kayseri İl Teşkilatı'ndan Mehmet Hasoğlu'nun kaleme aldığı yazıda, Alevilik konusu işlendi, dostluk ve sevgi mesajları verildi. Ayrıca, Hacı Bektaşi Veli şiirine de yer verildi. MHP'nin Aleviler'e yönelik çabaları bununla sınırlı kalmadı. "Genel Merkez sanatçısı" olarak nitelenen 100'e yakın şarkıcı ve müzik topluluğu, 3 gün boyunca şenlik alanında hazırlanan büyük sahnede konser ve gösteriler düzenledi. Bu konserlerde Alevi deyişleri ve semahlara da yer verildi.
Sevgili Canlar; Belki Duymuşsunuzdur Ama, Ülkücülerin Bu yaklaşımını samimi buluyormusunuz
SImdi bunun icinden cikamadim ben acaba seviniyimmi? yoksa kizayimmi? semah bir ibadet seklidir bence gösteri araci degildir ...yada MHP bunu yapmakla ulasmak istedigi bir yermi var acaba ne yapilmaya calisiliyor...Alevilige daha önceleri ters tepki veren bir parti kurulussu simdi tam tersine Aleviligin tanitimini yapiyor ve semahini sunuyor ...bilmiyorum bunu iyimi algilasam acaba neyse bir gelisme olarak görmek gerek sanirim..saygilar
hınıslı
24-01-2007, 03:36 AM
Bizim Diğerleriyle olduğu gibi Milliyetcilerle sorunumuz yok ama milliyetçilerle,
Bizim sorunumuz kafatascılarla bizim zorunumuz eli kanlı katillerle,
Biz madımağı sivası çorumu maraşı unutmadık ama biz intikam peşindede değiliz,
Biz affetmesini bilen asilleriz,
Biz davası uğruna ölümü göze alan madımakda yananız, Maraşda ana karnında katledileniz, Biz 6 Mayısda Asılan, 18 Mayısda İşkencede katledileniz,30 Martda kurşuna dizileniz.
Herşeyden önce biz Aleviyiz,
Ve biz insanız.....
Ya siz' sizler eliniz, geçmişiniz, yüreğiniz temizmiki semah dönersiniz!!
ferhat_gs
24-01-2007, 04:02 AM
EE tabi adamlar da haklı.Oy verecek adam arıyorlar.Bi de alevileri kandırmaya çalışıyorlar...
Kaosist
24-01-2007, 04:10 AM
eskidi bu numaralar:)
asli_33
24-01-2007, 05:14 AM
Ülkücüler semah'ta dönse türlü entrikalarda yapsalar bizden en azından benden oy alamazlar..onlara inanıpta oy verenlerede yazıklar olsun derim sadece...
Geçmişte bizim adımıza fetvalar verirken akılları nerdeydi.Semah dönerek göz mü boyuyorlar...Dönerken de oyunuzu bize verin, sonra gününüzü görürsünüz diyorlardır..
erenoglu
24-01-2007, 05:27 AM
SImdi bunun icinden cikamadim ben acaba seviniyimmi? yoksa kizayimmi? semah bir ibadet seklidir bence gösteri araci degildir ...yada MHP bunu yapmakla ulasmak istedigi bir yermi var acaba ne yapilmaya calisiliyor...Alevilige daha önceleri ters tepki veren bir parti kurulussu simdi tam tersine Aleviligin tanitimini yapiyor ve semahini sunuyor ...bilmiyorum bunu iyimi algilasam acaba neyse bir gelisme olarak görmek gerek sanirim..saygilar
sevgili , gurbetci dostum, belliki cok iyi niyetlisin, bizim basimiza zaten ne geldiyse bu iyi niyetliligimizden geldi, kalbimizin temiz olmasindan, karsimizdaki insani da kendimiz gibi gördügümüzden geldi.bunlarin amaci aleviligin tanimini yapmak degil alevileri kandirip onlarin oyunu almaktir amaclari sadece bu. bu oyunlara lütfen gelmiyelim. geriye dönüp tarihe bir bakalim marasta, corumda alevilere kursun sikan ,canlarimizi öldüren bunlar degilmiydi, biz aleviler o zamanda alevi degilmiydik.neden o zaman bu semahi dönmediler.
saygilar
erenoglu
24-01-2007, 05:32 AM
Ülkücüler semah'ta dönse türlü entrikalarda yapsalar bizden en azından benden oy alamazlar..onlara inanıpta oy verenlerede yazıklar olsun derim sadece...
Geçmişte bizim adımıza fetvalar verirken akılları nerdeydi.Semah dönerek göz mü boyuyorlar...Dönerken de oyunuzu bize verin, sonra gününüzü görürsünüz diyorlardır..
sevgili asli can, kolumun yettigi yere kadar uzatacagim onlara oy vermemeleri icin.kendini bir kere daha gösterdin sevgili can.
saygilar
leyla can
24-01-2007, 05:40 AM
sevgili , gurbetci dostum, belliki cok iyi niyetlisin, bizim basimiza zaten ne geldiyse bu iyi niyetliligimizden geldi, kalbimizin temiz olmasindan, karsimizdaki insani da kendimiz gibi gördügümüzden geldi.bunlarin amaci aleviligin tanimini yapmak degil alevileri kandirip onlarin oyunu almaktir amaclari sadece bu. bu oyunlara lütfen gelmiyelim. geriye dönüp tarihe bir bakalim marasta, corumda alevilere kursun sikan ,canlarimizi öldüren bunlar degilmiydi, biz aleviler o zamanda alevi degilmiydik.neden o zaman bu semahi dönmediler.
saygilar
haklisin arkadasimda ne bileyim dedigin gibi iyi niyet kurbanlariyiz..
Bilinmezlik
24-01-2007, 05:41 AM
samimiyetin s nin bile olduğuna inanmıyorum..böyle oyunlara hiç gerek yok...görünen köy klavuz istemez..hepimiz çevremizde görüyoruz neyin ne olduğunu...semah ibadet şeklidir gösteri aracı değil...!+
semah değil 100 taklada atsalar bizden en azından kendi adıma diyim onlara oy gitmez gitmeyecekte... yapılanlar unutulmadığı gibi unutulmayacakta....
Bilinmezlik
24-01-2007, 05:44 AM
ba$lığı görünce bile tuhaf oluyorum....
simge
24-01-2007, 05:53 AM
Tekir Yaylası şenliklerinde MHP'nin oy alabilmek için semah dömesi hoş karşılanamaz.Alevileri memnun edip oy alayım derken Semah dönerek saygısızlığını ortaya koymaktadır.Semah dinsel bir törendir .Semah bir şenlikte hele de siyasi rant elde etmek için dönülmez.Semah dönmeden önce bunları düşünmeleri gerekirdi.Eğer alevilik ile ilgili düşüncelerinde değişiklik varsa, bunu göstermek istiyorlarsa ,aleviler yönlik geçmişte yaşanan katliamları kınar,Sivas'ta Madımak otelinde yakılan canların hesabını sormayı düşünürdü.Semah dönmenin bir eğlence olmadığını anlamaları gerekir.Alevi olan olmayan bunu bilir merak etmesinler.
Dersimli cengiz
24-01-2007, 07:00 AM
yuregıne saglık
gulpasa
24-01-2007, 07:16 AM
ibadet özden yapılır gönülden yani inanarak semah kendinden geçmek saf bir vücut olmak yaradanla bütünleşmektir böyle hisseden insanların hiçbir canlıyı incte bilirmi yalan söyleyip iftira atıp Allah için bile olsa can alabilirmi
burdaki konu deyişmek kavramı uymuyor ha iyi olmaya çalışa bilirler
unutmayalımki değerleri ve kavramları iyi bilmek lazım
her şeyden önec bizler inancımızı siyasete malzeme yapmayız.
saygılar.
Ulaş58
24-01-2007, 07:29 AM
mhp'nin döndüğü semaha kanmayalım.
mhp'nin alevilere yakınlaşması ya da yaklaşması hacı bektaş'da türkdü zihniyetidir.yani türkçülükle vurmaya çalışıyorlar.yoksa alevilerin felsefesiyle uzakdan yakından bir ilişkileri olmayıp aksine karşısındadırlar.
gulpasa
24-01-2007, 09:53 AM
Rahmetle anıyorum ve hiç bir zaman unutmayacağız.
leyla can
24-01-2007, 10:38 PM
ugur mumcu unutulmayacak!!
"divane"
25-01-2007, 12:59 AM
kuçu kuçular kuyruk sallamışlar :))
vBulletin® v3.6.5, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.