:
Cevap bekleniyor
olcay123
25-09-2006, 03:09 AM
Ya canlar geçen düşünüyordumda aklıma takıldı acaba şu gelişen teknolojiyle birlikte geleceğin en ilginç icadı ne olcak? Ben bunu hala düşüne duriim belki sizden ilginç cevaplar gelir hadi kolay gelsin:)
GuLSaH
25-09-2006, 06:38 AM
her marka, model cep telefonu ile sorunsuz görüntülü konuşma yapabilme.
gerçi bu icat değil ama bence hayata dair en büyük kolaylıklardan birisi olacak.
olcay123
25-09-2006, 07:23 AM
Evet güzel bi fikir gülşah ama ne bilim o zaten şu anda war. henüz keşfedilmemiş şeylerden bahsediyorum. Ne keşfedilebilir mesela???
Şah-Mat
25-09-2006, 07:28 AM
Evet güzel bi fikir gülşah ama ne bilim o zaten şu anda war. henüz keşfedilmemiş şeylerden bahsediyorum. Ne keşfedilebilir mesela???
Keşfedilmemiş değilde........
Geleceğin en önemli icadını söyleyeyim ;
Bence.... "ROBOTLAR"
Düşünen Robotlar...,
Her problemi çözebilen robotlar.....
İnsanların yerine geçeçekler........gelecek dünyada.
Mesala; Bir ROBOT programcısı olmak güzel bir şey olabilir...:)
olcay123
25-09-2006, 07:56 AM
Evet ama o kadarda muhteşem bir buluş olduğunu sanmıyorum ki sonuçta eğer robotlar insan yerine geçerse işsizlik nolcak:D
tabi bu işin esprisi gerçekten olabilir robotlar güzel bi düşünce;) Ama ne biliyim biraz daha hayal gücü biraz daha hayal gücü:)
umut yarınlarda
25-09-2006, 10:56 AM
ya teknoloji bu noktada kalsın ya yoksa yakında insanların yüzünü unutacaz:):) :)
olcay123
25-09-2006, 10:58 AM
Ya ama bu noktada kalmıycağı kesin olan bişi hadi ama neler geliştirlebilir ileride? kesip atmak yok hemen:) hadi devam edin düşünmeye:)
Duygu
25-09-2006, 11:13 AM
olcay bunu dşünebildğine göre bence kesin senin yerine düşünebilen birini icat ederler :):)
olcay123
25-09-2006, 11:14 AM
olcay bunu dşünebildğine göre bence kesin senin yerine düşünebilen birini icat ederler :):)
Benim yerime düşünebilen birsimi bu imkansız işte...:) ben tekim yha neyimi icat etsinler ben zaten icat edilmişim hem ben istememöle bnm yerimde düşünen şeylerden bıraksın ben düşünürüm dağdan gelmiş bbağdakini kovuyo gibi olur öyle:)
Duygu
25-09-2006, 11:16 AM
Benim yerime düşünebilen birsimi bu imkansız işte...:) ben tekim yha neyimi icat etsinler ben zaten icat edilmişim hem ben istememöle bnm yerimde düşünen şeylerden bıraksın ben düşünürüm dağdan gelmiş bbağdakini kovuyo gibi olur öyle:)
zaten icat ederken sormuyolar edebilirmiyiz diye direkt işe koyuluyolar. sen tek olduğunu düşünüyosun ama zamanında telefonda bi tane olarak üretildi bak şimdi piyasa genişliyo nabbeeerrr:):)
olcay123
25-09-2006, 11:18 AM
Tamam ama benim aynımı yapamazlar sonuçta aslında olabilir bak nede olsa gelişiyo tekoloji... walla boğarım ben dayanamam öle şeye yha ne o bnm işlerimi yapcak gitsin başkasının işlerini yapsın bnm işim başımdan aşkın zaten sonra hata yapcaklar onlarlamı uğraşcam..:) ne hayalgücü ama dimi:D çıkmadan dertlerini düşünüos:D
Duygu
25-09-2006, 11:20 AM
valla ben he deyip geçmeyi dşünüyorum sen cevabını bekleyedur...:)
olcay123
25-09-2006, 11:22 AM
Gelcek gelcek inş. güzel bi buluş ya belkide ben icat ederim:D
Şah-Mat
25-09-2006, 11:42 AM
Bir tane daha söyleyeyim..
Mesala ben birisinin konuşmasından bıktıysam..
Bi cihaz geliştirirdim.
Hani olur ya..bazıları hep konusur konusur...dinlemek istemezsiniz...ama dinlemek zorunda kalırsınız..işte,o konuşan adamın sesini İPTAL/Kesmek etmek için bir çeşit CİHAZ geliştirirdim.Mesala bir düğmeye basıp adamın sesinden kurtulabilirsiniz....ancak;bulunduğunuz ortamda diğer insanların sesini duyabilirsiniz.Sizcede hoş olmaz mı ?
Valla iyi olur...denemek lazım...hehe...:D
olcay123
25-09-2006, 11:45 AM
kolayı war kulağından uzağa tut:D
Şah-Mat
25-09-2006, 11:47 AM
kolayı war kulağından uzağa tut:D
İyide kardeşim...şöyle yanyana oldugunu düşün otobüste..:D
Nereye çevirecen....Yerini mi değiştirecen.(Bu yanlış şeçenekktir kabul edilemez..:O)
olcay123
25-09-2006, 11:53 AM
Yandaki adamın kulağına tut bırak o dinlesin ya kapat gitsin teli amaaaan boşwer tekrar arar nede olsa:D
vBulletin® v3.6.5, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.