PDA

: Maraş Katliami Video 32.Gün Belgeseli

Yunus Emre
25-12-2006, 07:17 AM
Maraş Katliami Video 32.Gün Belgeseli

aVSICOXOkmM

Dj_KaraoglaN
25-12-2006, 07:44 AM
emegıne saglıkk kardes gusel bır paylasım... kahrolsun faşizm....

*Türküce*
25-12-2006, 08:59 AM
söylenecek söz bulmak zor..tüylerim ürperdi..bizler gerçekten cok bağışlayıcı bir toplumuz incindik yandık yıkıldık katledildik ama yinede incitmedik...alevi olmak böyle bir şey işte..lanet olsun yobaza...

şelpe
25-12-2006, 11:31 AM
Ben izlemedim izleyemiyorum bu tùr $eyleri.

erhancelik
28-12-2006, 10:30 AM
geçmişi alsa unutmadık unutturmayızda

poyrazz
10-01-2007, 08:57 AM
Görüntüler görünmeyenlerin yanında nedirki,bunları izleyince o günler aklıma geldi.Üzülerek,gözlerim dolu dolu izledim.Gaziantepde yaşıyordum.Haberler gelmeye başlayınca pekçok insanımız yardıma koştu ama asker yolları kapamıştı.Kanlı maraşa girememiştik.Simdi yaşım 47 ,maraştan şimdi bile geçsem ürperirim.
Bu videoyu herkes izlemeli,görmeli..
Sevgilerimle..

okanziya
17-01-2007, 12:07 PM
Genel olarak foruma bakacak olursam alevi katliamlari farkli cevreler tarafindan yapildigi dile getirilmistir.Bunu siddetler RED ediyorum...Su gercek cok iyi görülmeli ki alevi katliamlari her zaman o dönemin sistemleri tarafindan gerceklestirilmistir.Bu bütün örneklerinde de aynidir.Hic bir zaman bir katliam yok ki baskalari tarafindan yapilmistir.

Maras katliamida bunlardan en bariz olanidir.Gecenlerde de bir medya kurulusu da bunu acikca ifade etmistir ki bu 30 yildir biliniyordu.
Simdi soruyorum sizlere;neden sistemi sorgulama yerine baskalarini öne sürüyorsunuz.Özünde imam ALI ye bagli olan her alevi bu gercegi görmelidir.

Son olarak sunu söylemek istiyorum.Türk alevi olabilirsiniz bunu sorgulamiyorum ama marasta bizleri yakanlar da en az sizler kadar türktüler.alevi katliamlarini hele kürtlere mal etmek büyük bir sahtekarliktan öteye gitmek degildir.
Maras katliami yüregimizde bir yaradir derin bir yara....

özünde Imam ALI sevgisi olanla

Hüüüüüüüüüüüüüüü

Diyar
22-01-2007, 06:52 AM
Emegine saglik.

*Can*
24-01-2007, 09:17 AM
Sevgili canlar, konuda ki 18 mesaj incelenmek üzere kaldırılmıştır.
İncelendikten sonra gereken yaptırım uygulanacaktır.
Saygılar...

şelpe
24-01-2007, 10:48 AM
Lanet olsun fa$izme Hamile kadIn karnInI yaran katlettikleri bayanlara tecavùz edenlere lanet olsun. Fa$izmin sonu kendi kanInda bogulmaktIr.

Serden_
24-01-2007, 10:56 AM
çok kötü oldum ya:(:( Allah hepsinin belasını versin..! insan değil bunlar..Allah kahretsin hepsini..!

celal
24-01-2007, 11:14 AM
inanın izlerken gözlerim yaşardı.bu günleri unutmayalım unutturmayalım.bizden sonraki nesileri egitimini güzel yapıp gözlerini açmalıyız yoksa bu alçaklar fırsatını buldularmı tekrar ederler.lanet olsun bu insanlara onlara insan demek insanlığa saygısızlık olur desem yeridir.

BaRaN_6980
07-02-2007, 04:22 AM
Annemler biz küçükken bir olay olduğu zaman çatışma maraşe...?derdi. (çok da korkardık ordaki insan kılıklı hayvan ve yamyamlar gelir bizi de öldürür yer zannederdik...)
şimdi daha iyi anlıyorum annemin ne demek istedigini....!

maraşta ölenlere allah rahmet eylesin,
bunu yapanlar(insan kılıklı hayvanlar) ve bu olaylara göz yumanları(büyük eşşekler) Allah a havale ediyorum......!

maltunpek
10-03-2007, 11:02 AM
slm dostlar maraş olaylarıyla ilgili ödevim var eğer bu görüntüyü bulabilecegim bir yer varsa adresini verirseniz sevinirim(cd ye alabilecegim internet adresi yada cd nin kendisi piyasada varsa ) tşkrler şimdiden

selin
10-03-2007, 11:44 PM
ya nalet olsun bunlar insan degil izlerken resmen aci cektim maras katliaminda olenlere bas sagligi dileriz

insanca
14-03-2007, 11:13 AM
Çok iyi yapmışsın can ellerine sağlık.. Bende ilk Maraş Katliamını bu belgeselle öğrenmiştim. Bilmeyenler varsada artık biliyorlar. Şimdiye kadar çektiklerimizin ve bu yobazların neler yapabileceğinin en acı örneklerinden biridir Maraş Katliamı. Can sana bir sorum olucak you tube den video indirmeyi biliyorum fakat siteye direk görüntü olarak nasıl eklediğini öğrenebilirmiyim?

insanca
14-03-2007, 11:42 AM
Çok iyi yapmışsın can ellerine sağlık.. Bende ilk Maraş Katliamını bu belgeselle öğrenmiştim. Bilmeyenler varsada artık biliyorlar. Şimdiye kadar çektiklerimizin ve bu yobazların neler yapabileceğinin en acı örneklerinden biridir Maraş Katliamı. Can sana bir sorum olucak you tube den video indirmeyi biliyorum fakat siteye direk görüntü olarak nasıl eklediğini öğrenebilirmiyim?

Can sorumun cevabını arıyarak buldum genede çok sağol..

deniz44
14-03-2007, 02:35 PM
çok acı yaaaa :(( bunu yapanları allah kahretsin

alican3348
14-03-2007, 02:56 PM
her izleyişimde daha da kahroluyorum....

tercan
26-03-2007, 11:07 AM
can maraş katliamını herkesin seyretmesi lazım katkından dolayı teşekkür ederim yüregine saglık

revolution
26-03-2007, 12:52 PM
yeni doğan
küçük bir bebeği baCaklarından tutup
bir kağıt gibi ikiye ayıran ZİHNİYET

KAHROLSUN....
VE
EĞER BU DÜNYA HAYATINDA AZICIK ADALET VARSA
BİRGÜN BUNU YAPANLARDA BELASINI
KAT VE LAT BULSUN...

şelpe
26-03-2007, 01:06 PM
yeni doğan
küçük bir bebeği baCaklarından tutup
bir kağıt gibi ikiye ayıran ZİHNİYET

KAHROLSUN....
VE
EĞER BU DÜNYA HAYATINDA AZICIK ADALET VARSA
BİRGÜN BUNU YAPANLARDA BELASINI
KAT VE LAT BULSUN...

o sadece bilinen vah$etlerden biri her evde her sokak arasInda bir sùrù vah$et ya$andI mara$ ta ölù bayana tecavùz edenler , hamile kadInIn karnInI yaranlar , insanlari döverek ve yakarak katledenler.

bunlarI yazarken bile kanIm dondu

güney
26-03-2007, 01:49 PM
ölenlere Allah rahmet eylesin, devlet istediğn zaman yok ama istemediğin zaman hemen yanında,askerin haberi yokmu? bu tür olaylara müdahele etmiyolarsa o zaman boşuna bu kuruluşlar. onları yapan ların Allah belasını versin. herşeyin altından yine devlet çıkıyo.

okanziya
26-03-2007, 02:14 PM
"Maras katliyami yüregimizde bir yaradir derin bir yara"

Sanilmasin ki unutulacak, sanilmasin ki unutturulacak

Dökülen kanin hesabi sorulacaktir.

Evet canlar bakiyorumda son zamanlarda diyalog adi altinda kendin bilmez üc bes yarim haci hoca,yetmezmis gibi birde sanal dedelerin bizleri eli kanli irkci,fasist,gerici kesimlerle diyalog yollarini isaret ediyorlar.
Simdi bunlara soruyorum:Marasin,Sivasin hesabi bu eli kanli zihniyet ile diyalogdanmi geciyor? Siz kim oluyorsunuz da bu halki diyaloga davet ediyorsunuz.Eger alevilik adina sizde zerre kadar onur varsa bu insanlara böyle kandirmaca yollar göstermezsiniz.
Bu yetmezmis gibi birde kalkip bu ugurda canlarini feda eden insanlara iftira atarak suclu ilan etme yüzsüzlügünden de geri kalmiyorlar.
Dedelik kavrami arkasina saklanarak dökülen kani mesrulastirmak ve gelisen alevi kitlesini baskalarinin emellerine alet ediyorlar.
Kalkmis sözde dede diye biri bugun alevilerin bu zihniyetten memnun oldugunu acikliyor ve bizleri buna inandirmaya calisiyor.

Bosuna yarasalar bosuna
Alevilerin var olma yolunda gelisen mücadelesini sahte-satilmis gücler durduramiyacaklar.

Bilinmezlik
05-04-2007, 01:39 AM
izL€rK€N çok kötü oldum .. ßu insanlarıN suçu N€ ..ALEVİ oLmak mı LANET OLSUN yaaa....

iNsaNlığıN €n vah$€t görüNtüL€ri....ßiz AL€viL€r oLarak h€p yaNdık yakıLdık katledildik ama hiçßirzamaN iNcitmedik çüNkü ßizL€r İNSANIZ....

ßuNu yapaNLarıNda izleyeNL€riNde ALLAH ߀LasıNı versin ve h€psi ßu $€Kilde caN versiNL€r :mad:

e g e
05-04-2007, 06:45 AM
varsa yürekleri şimdi denesinler...bunların hepsinin köküne kibrit suyu dökmek lazım... gerci onun sırası da gelecek ve bu katliamların hesabını verecekler bir gün kanlı yada kansız....

iyi kide aleviyim iyi kide sivaslıyım iyi kide maraşlıyım iyi kide tunceli malatya erzincan... her nerde nekadar alevi varsa hepsi de benim memleketlim hepsinin de herzaman yanındayım...aleviliği bölenler bu hale getiren kendini bilmez alevi olduğunu sananlar utansın... demokrasi için cumhuriyet için hürriyet için laiklik için alevilik için herzaman heryerde bu şerefsizlerin karşısında oldum ve olacağım...

moray1985
15-04-2007, 03:18 AM
boyle bır vahset insanlar nasıl kıyabılıyor boyle anlamıs degılım eb basıtınden bır musluman bır muslumana kursun sıkarmı sehıtlerın ruhu şad olsun allah rahmet eylesın...

Ozlemsenol
16-04-2007, 02:58 AM
Merhaba canlar, alevi katliamlarının vikipedia'de yer almasını istiyorum. Vikipedia'yı kullanıyorum, ilk baştaki kadar acemi değilim ama bilmediğim bikaç şey var.
Sizleri de özgür ansiklopedileri kullanmaya davet ediyorum.
Özlem Şenol

ceto
16-04-2007, 03:01 AM
sevgili arkadaslar reklam iceren videoları lütfen yayınlamayalım

Kadir Hoca
16-04-2007, 05:03 AM
Tarİh Tekerrürden ibarettir Yezit Zihniyeti her devirde hortlamıştır ve yezitliğini yapmıştır. Bu Kerbelda böyle oldu,Dersimde böyle oldu MAraşta Çorumda Sivasta gazide böyle oldu.

Fakat ders almayanlar hala bizleriz, Yezit Zihniyeti şunu keşf etti tüketemeyiz yakmakla kırmakla Öldürmekle. Ne yapalım peki asimile edelim o zaman nasıl olacak bu? içten ve dıştan dost görünerek ALisiz Alevilik söylemlerini içimize atarak,Katil Ali karalamasıyla bizleri Şahı Merdan Ali sevgisinden uzaklaştırarak,Allaha iman etmeyenleri Muhammed Aliye İkrar etmeyenleri kendileriyle çelişen iki yüzlüleri örgütlerimize sokarak bizleri yolumuzdan inancımızdan uzaklaştırıp asimile ederek sunnileştirmektir tek dertleri.

Ey bu davaya gönül vermiş Şahı Merdan aşıkları her ne şekilde olursa olsun asimilenin karşısıda durun ve davanıza sahip çıkın.

Yezidin oyununa gelmeyin.

egeli alihan
17-04-2007, 06:18 AM
eyvallah kadir usta aynen

sabitolgun
17-04-2007, 08:50 AM
merhaba canlar o yılları azda olsa hatırlıyorum.alevi evlerinin.kapılarına işaret konulduktan sonra aşırı dinciler ve milliyetciler tarafından.saldırılarak aleviler kadın çocuk yaşlı ayrım yapmadan.zaten ilk defa orda ayrım yapmadılar.kaltlettiler.ozaman onlara silah dağıtıldığını bile duymuştum.lanet olsun o zihniyete.yıllarca osmanlıdan beri.devam eden yobazca saldırılar aleviler asla kimseye zarar vermaz.herzaman ezilmiştir.tuncelide malatyada çorumda k maraşta.alevi soykırım kelimesini söylemek istemiyorum.canlar.sivasıda unutmadık

mavihhh
29-04-2007, 12:54 AM
Videoyu izledikten sonra aklımdan geçenleri buraya yazsaydım herhalde süresiz banlanırdım. Ürperdim,Tiksindim bu insan kılığına girmiş canavar soysuzlarla aynı ülkede yaşıyor olmaktan utanç duydum.LANET OLSUN YEZİD SOYUNA

kemerandal
29-04-2007, 01:02 AM
yazit soyları.GÜN OLA DEVRAN DÖNE SİZE SORACAK HESABIMIZ VAR...BU SEFER GELDİGİNİZDE MANZERLERİMİZLE KARSILASACAKSINIZ KENDİ KANOINIZDA BOGACAGIZ SİZİ